facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dolcesalato

Dolcesalato
Adres: Bosstraat 1, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011962420
Stad: Koersel
Route: Bosstraat 1
Postcode: 3582



op zoek naar gerelateerd: Taverne in Koersel, l'arco, Pasta afhalen Beringen, Italiaans restaurant Koersel, Dolce Salato, Pizzeria Zolder, Verace Vorselaar Menu, Verace Vorselaar openingsuren
Recensies
Een echte aanrader voor wie echte lekkere Italiaanse pizza wilt eten! Voor mij was het lang geleden dat ik nog een zo een lekkere verse deeg heb gegeten , tomatensaus was ook perfect zeker niet zuur of dergelijke, echt top! Warm onthaald met mijn vrouw en kinderen, Een lieve medewerkster die echt gastvriendelijk was. Zowel binnen en buiten is het zeer proper en aangenaam. Voldoende parking vooraan. Bij het vertrek hebben mijn kinderen zeer lief van de chef een snoepje gekregen. Dit heeft mijn weekend goed gemaakt!
Zalig genoten van begin tot einde... Vriendelijke mensen, lekker eten, gezellige zaak... Van mij een extra ster
Heel lekkere pizza!!! En ook vriendelijk personeel hebben ze. Ik denk dat dit ook een leuk vakantiewerk zou zijn...
Moet eigenlijk 10 sterren zijn. Beste pizza's ooit gegeten. Rijkelijk belegd, vers en groot. Bediening heel vriendelijk. We hadden dit aangeraden gekregen en ze hebben gelijk dat dit een topzaak is. Ijs is fenomenaal lekker. Tartufo was ook zeer lekker. Als we in de buurt zijn, springen we binnen.
Duur voor hetgeen wat je krijgt ik heb elders lekkere pizza's gegeten voor minder geld en geen kindermenu's te verkrijgen. Bovendien hebben we bijna een uur op onze pizza's moeten wachten. wij gaan daar niet meer terug.
Zoals altijd een warm en vriendelijk ontvangst en ook weer heerlijk geeten. Een absolute aanrader! Parkeren: Parkeren voor de deur.
Gezellige Italiaan. Lekkere pizza gegeten en vriendelijke eigenaars.
Heerlijke pizza. Moesten er wel wat op wachten. Dat er minder aandacht naar de inrichting ging is snel vergeten als de kwaliteit van het eten perfect is.Eten: 5/5
De beste plaats om verse pizza te eten of bestellen. Super vriendelijk personeel en zeer gezellige zaak. Zeker de moeite om eens te proberen!!
Altijd lekkere pizza en super goede bediening!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid