facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dolce Delhi

Dolce Delhi

Info

Dolce Delhi is een restaurant
waar je onder andere tandoorigerechten
en pizza kan eten en afhalen.

Adres: Putsesteenweg 239, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 015556288
Stad: Bonheiden
Route: Putsesteenweg 239
Postcode: 2820


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00
Woensdag: 18:00 - 22:00
Zaterdag: 18:00 - 22:00
Zondag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Dolce Delhi openingsuren, Indier Bonheiden, Dolce Delhi menu, Thai Bonheiden
Recensies
Als ik -50/10 kon geven zou ik dit doen. Indisch restaurant zeggen jullie? Ik heb nog nooit meegemaakt dat een chicken vindaloo niet spicy is. Ik kreeg een waterige soep met citroen smaak? De naan, je zou eerder zeggen een gist broodje. 0% smaak. We bestelde ook een chicken biryani.. volgens mij koken jullie freestyle want dit was geen biryani hoor. Rijst met paprika kregen we. Ik zal jullie anders een cursus indische keuken geven. Schandalig.
Lekker exotisch eten, prijs/kwaliteit meer dan ok. En erg vriendelijk.
Door de covid toestand was het enkel mogelijk om af te halen. Alles telefonisch besteld menu staat op hun websiteen kon na een half uurtje afgehaald worden. Daar dit de eerste keer was Indische gerechten hadden we verschillende gerechtjes besteld, zodat we een beetje van alles konden proeven. Alle gerechtjes waren goed bereid en zeer smaakvol. Ook de hoeveelheid was ruim voldoende. Betalen kan cash, met kaart of mobiel payconic . Parkeren kan voor of naast het restaurant.
Top kwaliteit en steeds een supervriendelijke bediening.
Heel knus plaatsje. Authentieke keuken met vleugje Italiaanse pizza, voor de kidsword ook vel afgehaald. Je kan ter plaatse eten. Kleine chat met het familietje geeft een huiselijke sfeer.van zacht zoet tot brandend pikant, je hoeft het maar te vragen. De nams met look, bestel je zeker van bij. Neem elks wat vershillend en proef bij elkaar, heerlijk toch.
Zeer lekkere afhaalgerechten. De chicken tikka masala is heerlijk.
Super eten, supervriendelijke mensen! Met papa's verjaardag bestellen we altijd hier en we worden nooit teleurgesteld. Pas op met de porties: ze zijn groot. Als je 'spicy' vraagt is het trouwens écht spicy.
Het Indisch is ontzettend lekker. Maar nu ook eens de pizza die ze maken geprobeerd. Werkelijk, ronduit fantastisch! Al jaren niet meer zo’n lekkere, echte pizza meer gegeten!
Klein restaurant maar zeer lekker eten en vriendelijke bediening.
Het eten was wel heel lekker maar het is meer een plaats om af te halen want binnen is het absoluut niet gezellig!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid