facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DogsFresh

DogsFresh

Info

DogsFresh Fournisseur de BARF et Os Charnus pour chiens chats furets rapaces animaux de zoo. Livraison à domicile en France & Belgique.
Visitez notre boutique en ligne et Aimez nous.Grande choix en os charnus

Geschiedenis

DogsFresh Fournisseur de BARF et Os Charnus pour chiens chats furets rapaces animaux de zoo. Livraison à domicile en France & Belgique.
Visitez notre boutique en ligne et Aimez nous.Grande choix en os charnus



"DogsFresh est le Spécialiste de la Nourriture Cru, Barf pour Carnivores, chiens, chats, furets, rapaces, animaux de zoo, Nous avons une Large Gamme de Produits Broyé, Os Charnus, Viandes Simples, Abats, Proies Entières et Snacks Naturels Livraison à Domicile dans toute la Belgique et la France"
Adres: Rue du bosquet, 7950 Chièvres
Telefoonnummer: 0032 486 29 71 36
Stad: Chièvres
Route: Rue du bosquet
Postcode: 7950



op zoek naar gerelateerd: Barf Webshop, BARF producten, BARF pakket, BARF kat, BARF puppy, BARF voeren hond, Barfvlees, Raw Food hond
Recensies
Saphir is 1 jaar oud en heeft tot op de dag van vandaag altijd moeite gehad met het verteren van haar brokjes. Ik ging van low-end supermarkten, naar gemiddelde kwaliteit van de dierenarts, naar hoge kwaliteit van de particuliere leverancier die ze produceerde. En op een dag zei mijn moeder tegen me "maar waarom probeer je BARF niet? Ik hoorde de influencer Cassandre erover praten en een code geven om te testen "noch één noch twee, ik bestelde mijn proefbox van 2 weken voor Saphir. Zaterdagochtend ontvangen en 's avonds begonnen met transponeren. Mijn hond zat niet te mokken voor de kom maar ze at om te eten... Maar nu, aangezien ik haar 's morgens en' s avonds haar halve worst geef, zou je het feest zien dat ze me geeft! Tegen de tijd dat ik het hoofd moet bieden aan verhitting en voorbereiding, huilt ze en springt ze op en neer om te eten! Zodra ze wakker wordt, denkt ze en ik denk dat ze ook slaapt voor haar worstjes. Daar zit ze gewoon op te wachten! Wat de spijsvertering betreft, hadden we problemen met gewichtstoename, soms verlies van eetlust, gasvorming en oprispingen... en daarbij kwam ontlasting die erg sterk rook. Nu zijn al zijn zorgen opgelost sinds ik bij Dogchef ben! Dus ik ben blij dat ik daar ben gesprongen, want het is mijn eerste keer hondenkok. Wat de bruikbaarheid betreft, een schaar, een Tupperware, een kom en bam the turn wordt gespeeld. Niets heel ingewikkelds! Ik heb geen spijt van mijn keuze, ik zie dat het mijn hond alleen maar goeds brengt, of het nu moreel of fysiek is, dus bedankt voor het bestaan!!!
De kwaliteit van het vlees is top en bestellen via internet is kinderspel. De bezorger is altijd erg vriendelijk. Het enige nadeel is dat het ingewikkeld is om een ​​tijdslot voor bezorging en soms een datum te krijgen.
Een uitgebalanceerde portie vlees voor uw hond zonder gedoe met wegen en koken. Vriendelijk personeel, maar een beetje traag. Niet genoeg informatie aan klanten als ze van adres veranderen als we daar elke maand heen gaan.
Serieus bedrijf, zeer attent voor de klant. Ze zijn altijd behulpzaam, snelle reactie op e-mails. De kwaliteit van het vlees is echt goed, carnivoren laten nooit een kruimeltje achter.
Zeer goede service. Dit is de 3e bestelling en niets anders dan positief te zeggen. Zowel van het personeel dat bezorgt, dat altijd heel beleefd en vriendelijk is, als van de mensen die snel reageren op e-mails. En vooral vlees van goede kwaliteit. BOVENKANT!
Super handig voor dierenvlees bestellingen! Bestellen via internet en eventueel elke vrijdag bezorgen of afhalen op het depot. Kwaliteitsvlees, mijn hond is moeilijk te eten maar heeft het altijd lekker gevonden!
Uitstekend adres als u op zoek bent naar het beste voer voor uw hond! De verkoper is erg prettig als je er heen gaat, maar het is ook mogelijk om online te bestellen.
We hebben een eerste bestelling gedaan omdat aanbevolen door fokker White Wolves, onze puppy is er dol op! Top levering! Hopelijk kunnen we dit dieet voortzetten blijkbaar geen zorgen over kwaliteit/verpakking/hygiëne via Dogsfresh. Gallo/Glabais
Ik ben een fan van deze site, ik voed mijn honden met het kwaliteitsvoer dat ze mij verpakt en ingevroren bezorgen. De bezorger is van een onberispelijke sympathie. Met vriendelijke groeten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid