facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dogs

Dogs

Info

Hondentraining, pension en bemiddeling, advies, dog walk, natuurlijke voeding

Geschiedenis

Heb jij een probleem in je relatie tot je hond en/of heeft je hond een probleem waar je ten einde raad over bent? Bel, mail of kom gewoon langs zodat we gezamenlijk een analyse kunnen maken met hierop volgend een plan van aanpak. Trainingen zijn individueel zodat alle aandacht en tijd voor u en uw hond is. Succes verzekerd!
Verder is het mogelijk om uw hond bij ons in huiselijke kring te laten logeren. Of dit nu een dagdeel is of een 3 weekse vakantie, geen probleem! Hij/Zij draait in ons gezinnetje zonder kinderen mee. Er worden lange bos,dijk,en polderwandelingen gemaakt. Zelfs dagjes zee worden beleeft!!Dit tot groot enthousiasme van de honden, de achtergebleven baasjes en natuurlijk onszelf!
Ook is er een uitlaatservice.
Natuurlijk zit er nog meer aan te komen; like DOGS zodat je niets hoeft te missen!


Adres: Oud Arenberg, 9130 Kieldrecht, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0483755254
Stad: Kieldrecht
Route: Oud Arenberg
Postcode: 9130


Openingstijden

Maandag: 07:00 - 13:00


op zoek naar gerelateerd: SOS Dogs, SOS-for-DOGS Overijse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Broady-s Broady-s 1 km Klein maar fijn. Toffe mensen, van krant tot lotto en zelfs broodjes te verkrijgen.
Recensies
Mevrouw doet zich anders voor dan ze is.
Bas, onze border collie, is super fijn opgevangen tijdens onze vakantie. Uitlaten, gezellig met andere honden in de tuin spelen - of lekker zwemmen in het natuurgebied. Bas heeft genoten. Joyce stuurde regelmatig een filmpje of een foto om ons op de hoogte te houden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid