facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doggy Douche

Doggy Douche

Info

Welkom bij hondentrimsalon Doggy Douche gelegen te Rummen. Bij ons kan u terecht voor de vachtverzorging van uw kleine of grote hond. Enkel op afspraak!

Geschiedenis

Welkom bij hondenverzorging Doggy Douche.

Doggy Douche is een klein, gezellig trimsalon waar u met uw hond terecht kan voor hun vachtverzorging in een rustige omgeving.

Alle ras –en rasloze honden, zowel jong als oud zijn welkom voor een totale verzorging, maar ook om enkel te wassen of te kammen.

Uw troetel wordt op een positieve en rustige wijze verzorgd door een gediplomeerd hondentrimster met 10 jaar ervaring.
Er wordt veel belang gehecht aan het comfort van hond en angstige honden worden met extra geduld benaderd, u mag indien gewenst de behandeling bijwonen.

Graag help ik u met uitleg en tips om de vacht van uw hond dagelijks goed te onderhouden. Er wordt gewerkt met professionele producten van Diamex en Artero en het is mogelijk om aangepaste shampoos, kammen, borstels en andere verzorgingsproducten voor uw huisdier bij ons aan te kopen.

Aarzel niet contact op te nemen voor extra informatie of om een afspraak te maken.

Hopelijk mogen we je binnenkort verwelkomen!

Adres: Biesemstraat 37, 3454 Rummen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0478/25 81 59
Stad: Rummen
Route: Biesemstraat 37
Postcode: 3454



op zoek naar gerelateerd: Hondentrimmer aan huis, Hondenkapsalon Hasselt, Mobiel hondenkapsalon Vlaams-Brabant, Mobiele hondentrimsalon Limburg, Hondenkapsalon aan huis Tienen, Hondenkapper, Hondenkapper in de buurt, Rijdende Hondentrimsalon
Recensies
Zeer aardige vrouw en fleutje is altijd mooi geknipt.
Top! Alles wat je hond nodig heeft!
Vriendelijk, warm onthaal !
De verplaatsing van Kortenberg naar hier is voor ons meer dan waard. Super goede service en 2 dolgelukkige honden.
Tof contact en goede verzorging van je huisdier, Mazzel
Mijn vrouw komt hier nu toch al enige tijd met onze oude Engelse Cocker spaniel. Wij zijn hier zeer tevreden men weet waar men mee bezig is met de nodige ervaring, geduld en een democratische prijs meer moet het niet zijn. Voor mij zeker aan te raden !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid