facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dog Shop Noels

Dog Shop Noels

Info

Online hondenwinkel te Aarsele. We bieden honden artikelen aan die we zelf getest en goedgekeurd hebben
Groetjes Frederik & Annelies

Geschiedenis

Onze shop staat voor duurzame kwaliteit.
Al onze producten hebben we zelf getest en goedgekeurd. Heeft u een vraag over voeding, speeltjes, leibanden, enz. , aarzel dan niet om ons te contacteren of kom gewoon eens langs ons team helpt je graag verder.Al onze producten vind je ook terug op onze webshop.

Adres: Vinktstraat 54, 8700 Aarsele, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0478483376
Stad: Aarsele
Route: Vinktstraat 54
Postcode: 8700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tuinen Van den Abeele Tuinen Van den Abeele 1 km Ontwerp, onderhoud en aanleg van tuinen
Recensies
Elke huisdiereigenaar zou hiernaartoe moeten gaan. Vriendelijke uitbaatster die veel advies geeft, haar tijd neemt, dingen bijbestelt als er vraag naar is, eerlijke prijzen en ze heeft ruime kennis van honden. Wij komen zo vaak mogelijk naar hier om spullen voor onze hond. Van grappige hebbedingetje hondenbier en zo tot echt nuttige dingen jachtlijn van 10m, antitekenspullen, naamplaatje,.... Hier komen we elke keer met veel plezier. En Nugget? Die is elke keer blij met de aandacht ;
Ruim aanbod voeding, kledij, speeltjes en accessoires. Bovenop dit alles nog eens een vriendelijk en professioneel onthaal.
Super winkel. Ik heb daar heel goed eten gekocht voor mijn hondje.Mevrouw neemt de tijd met haar klanten. We zijn nu terug in Spanje en ik had graag de naam van de voeding gekregen. Het is 100% natuur harde brokken. Proficiat voor de service ,volgend jaar zijn we daar terug. Francine
Heel vriendelijk. Ze hebben dingen wat je in standaard honden winkel niet vind. Super goede service ook nadien.
Altijd vriendelijke service en leuk gevarieerd aanbod, naargelang de seizoenen. Topadres voor de hondenliefhebber. Met kerst vind je hier ook mega leuke kerstoutfits voor de hond!
We worden hier altijd heel hartelijk ontvangen als we achter Sam zijn eten en snoepjes komen. Ook zijn tre-ponti harnas komt van hier.
Heel mooie dingen om onze schatten te verwennen en altijd even vriendelijkheid bediening
Heel tevreden
Supergezellig winkeltje. Echt een toffe plek om te gaan. Goede service. De mevrouw van de winkel weet waarover ze praat.
Vriendelijke en behulpzame ontvangst, een uitgelezen aanbod voor je viervoeter, ... in 1 woord: aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid