facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dog Save the Queen

Dog Save the Queen

Info

Salon de Toilettage pour chiens

Geschiedenis

Dog Save the Queen provides a professional grooming service tailored to yours and your pets requirement; We believe that good grooming is very much part of a dog & cat's overall general health and satisfactory mental wellbeing.
The full groom includes, among other things, brushing, shampoo & blow dry, clipping, ears cares and nail clipping or just a quick make over. All breeds and cross breeds of dogs and cats are welcome.
Grooming is produced at the highest standard and as close as possible to the breed standard. We aim to provide the trim that suits your life style and your pet's comfort. Since there is no dog the same, we are open for any special request.
You will be surprised how competitive our prices are. To arrange a consultation or for a comprehensive list of prices and services available, please phone +32 483 043288 or visit our shop at Rue Defaqz 67, 1060 Brussels. Languages spoken: English, French, Italian.

Adres: 53 rue de l'aqueduc, 1060 Sint-Gillis, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 32483043288
Stad: Sint-Gillis
Route: 53 rue de l'aqueduc
Postcode: 1060


Recensies
Considerado um dos melhores pet shops de bruxelas.
Beste kapsalon van de stad! Elisabetta is zeer gastvrij en attent, ik laat mijn hond daar al 5 jaar vallen en ben nog nooit teleurgesteld geweest. En de nieuwe woonkamer is super mooi!
Mijn hond en ik hadden een geweldige ervaring bij "Dog save the queen". Het is zo zeldzaam dat ik de tijd neem om deze opmerking te schrijven. Zodra ik aankwam, werd ik hartelijk verwelkomd door een gepassioneerd persoon. Ze gaf me geweldig advies over hoe ik voor mijn hond moest zorgen tussen de trimbeurten door. En ze toonde een grondig begrip van de behoeften van mijn hond. De verzorging was onberispelijk, met aandacht voor detail. Ik kan deze salon ten zeerste aanbevelen aan alle hondenbezitters! Bedankt aan het personeel van deze salon voor hun uitstekende werk en hun passie voor dieren! Ik kan niet wachten om terug te komen voor de volgende trimsessie.
Mijn moeder ging voor de tweede keer voor haar hond naar deze plek. Ze vroeg de dame om een ​​specifieke snit die gebruikelijk is voor Lakeland Terrier. Toen ze terugkwam, was de hond volledig geschoren en werd niets van de gevraagde snit gerespecteerd en was hij ver verwijderd van de gebruikelijke hondenkapselstijl. Het lijkt er ook op dat de hond niet gewassen is voor het trimmen. Algehele onprofessionele service, zal daar nooit meer teruggaan, niet aanbevolen.
Beste trimsalon van Brussel! De beheerder is super tof, goed advies en vooral heel professioneel. Mijn haarbal leek opgetogen, en dat alles voor een absoluut redelijke prijs. Ik kan alleen maar aanraden om daarheen te gaan : Nogmaals bedankt!
We vinden het hier geweldig. Super aardige en vriendelijke trimmers die onze honden helpen zich op hun gemak te voelen. Doet echt geweldig werk en laat de pups glanzend schoon achter
Goede service! De trimmer wist precies wat hij moest doen en dwong ons niet te veel te knippen. Ze was heel zachtaardig en aardig met de hond. Gewoon een geweldige ervaring! Ik raad het ten zeerste aan!
Dief, parvenu, alleen hipster. 5 euro meer dan de andere trimmers en mijn yorkshire van 2,5 kg was niet eens geschoren en getrimd met een schaar, toen ik erom had gevraagd. 55 euro voor een bad en niets anders lijkt duur. Gezien de staat van hun raam tijdens mijn bezoek, durf ik te hopen dat een ontevreden persoon zich heeft kunnen uiten. Om daar nooit meer heen te gaan, af te raden en te vermijden.
Al 2 jaar klant, de service is nooit top geweest maar de kwaliteit van de schoonmaak is er wel. Ik sta mezelf toe een ster te plaatsen om de simpele en goede reden dat het mij normaal lijkt dat er een professionele houding naar de klant moet worden geleverd wanneer we voor een dienst betalen. Voor het personeel dat ons gisteren bediende, was je onaangenaam omdat je 5 minuten te laat was. U moet uzelf in twijfel trekken en ons niet vertellen over uw volgende ontmoeting die aan de andere kant van de stad zal plaatsvinden om er zeker van te zijn dat we op tijd zijn om Mushu op te halen u hoeft ook niet op uw horloge te tikken om ons een bericht te sturen . Sorry voor de eigenaar van het etablissement, maar het is misschien goed om het personeel te waarschuwen voor de houding tegenover klanten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid