facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dog's- Annaliese

Dog's- Annaliese

Info

Voedingsadvies voor honden



"Voedingsadvies voor de hond, coaching om als een goede leider met je hond samen te leven, body and balance voor de hond, essentiele olien, lezingen en workshops"
Adres:
Telefoonnummer: +32496840312
Stad: Zandhoven


Recensies
Ons Frauke was een moeilijke eter, dit is met de hulp van Anneliese veel verbeterd. Zij bekijkt het hele plaatje van de hond. Zeer tevreden van haar hulp!
De liefde voor de honden en de passie smaakten naar meer om er zich in te verdiepen en andere mensen te helpen met hun beste vriend. Ze doet het zo goed en met zo veel plezier en enthousiasme, zodat je u snel op uw gemak voelt.
Altijd zeer fijn om te kunnen samenwerken met Annelies, iemand met kennis van zaken die goed kan luisteren en het hart op de juiste plaats.
Zal alles voor je trouwe hondenbriend doen kwestie uitzoeken van de juiste voeding en aanpak van zijn opvoeding. Heel aangenaam om haar te kennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid