facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dog Runner International

Dog Runner International

Info

Welkom op de Facebook pagina van Dog Runner, uw specialist in loopbanden voor honden. Wij helpen u bij de keuze voor aankoop van een loopband voor u hond.



"Dog Runner is één de grootste fabrikanten van loopbanden voor honden ter wereld."
Adres: Zeelsebaan 83C, 9200 Dendermonde
Telefoonnummer: +3252210794
Stad: Dendermonde
Route: Zeelsebaan 83C
Postcode: 9200


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 13:00 - 18:00
Woensdag: 13:00 - 18:00
Donderdag: 13:00 - 18:00
Vrijdag: 13:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Dog Runner loopband, Dog Runner Tracks, Onderwaterloopband hond kopen, Loopband voor honden huren, Goedkope loopband hond, Loopband voor honden Tweedehands, Dogrunner Fietsbeugel, Dog treadmill
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hondenschool Fidelitas Hondenschool Fidelitas 3 km Kom gerust een kijkje nemen tijdens de trainingen, waar wij u dan ook graag verder he...
Recensies
Heel vlotte en vriendelijke communicatie via mail. Ze hebben ook perfect rekening gehouden met mijn vraag en aandachtspunten. Na bestelling en betaling was de loopband al na 2 dagen geleverd. Top service
Goeie informatie, vlotte service en direct beschikbaar! Mijn hond beleefd er echt plezier aan en vraagt na een weekje zelfs al voor te mogen lopen als ik nog maar in de buurt van de machine kom.
Professionele uitleg door mensen met een warm hart. Daarmee bedoel ik, je bent geen nummer of € teken. Ze maken tijd voor je verhaal/probleem en denken mee om jou en je geliefde viervoeter te helpen.Mijn ontelbare vragen werden steeds snel en met de glimlach beantwoord. Je kan de passie en liefde voor honden echt voelen! Kevin waar ik het meeste contact had weet perfect waar hij over praat en helpt met plezier. Ik heb het geluk 2 fantastische honden te hebben die 10 minuten na installatie al op de loopband stonden. En nu al na 3 dagen restrictie van apporteren zagen om op de loopband te MOGEN. Ik raad het iedereen aan met actieve honden en fysieke problemen. Om ze gelukkig te zien, te weten dat hun mobiliteit zal behouden worden of zelf verbeteren door spieropbouw, geweldig! Dank u wel dogrunner!
Enorm tevreden over het product zelf, maar vooral de klantenservice is geweldig. Nadat het product kapot ging, heb ik contact opgenomen met Dog Runner. Enorm fijn contact gehad waarna het product direct vervangen werd. Enorm fijn bedrijf!
Het product liet wat op zich wachten maar verder vlotte levering,goede service en uitleg van de verkoper. Deze loopband is de ideale training voor onze Whippet die competitie Lure Coursing loopt. We wandelen heel veel maar als het regent is de loopband de ideale vervanging. Ik beveel de firma en hun producten aan iedereen aan.
Mijn teckel Guido had wat overgewicht en daardoor heb ik besloten om een Dog Runner Tracks aan te kopen. Nu laat ik Guido hier per dag een paar minuten op lopen om hem klaar te maken om buiten te gaan wandelen. Hij vindt dit super fijn en is zijn overtollig gewicht aan het verliezen! Wij zijn grote fan! :
Heb sinds kort de dogrunner Ortho Pro. Zeer tevreden over deze band. Degelijke band, goed in te stellen en de demping is top. Wat deze band helemaal af maakt. Ik heb 3 honden die er elke dag op staan. Levensduur is afwachten. Enige minpuntje, als ik wat moet noemen, is het display wat niet vanuit elke hoek zichtbaar is.
Vorige week ben ik voor de Revolution Pro Dog Runner gaan kijken en men honden Mike en Wodan mochten deze meteen testen . Mijn honden vonden het super en heb er meteen 1 besteld . Deze werd 2 dagen later al netjes bij ons thuis afgeleverd . Echt super service. Alleen het beste voor mijn honden om hun in topconditie te houden .
Zeer knappe showroom. Deskundige uitleg en goede begeleiding bij aankoop! Enorm tevreden van onze aankoop bij Dog Runner. Kan ze alleen maar aanraden!
Toen ik in de showroom langsging voor meer informatie werd ik niet alleen erg hartelijk ontvangen. Ik kreeg ook een zeer deskundige uitleg met een glimlach. De verkoper had een sterke productkennis en heeft mij enorm goed geinformeerd en stelde de juiste vragen. Van bestelling tot levering verliep alles gewoonweg tip top! Onze hond Wilma die artrose heeft aan achterpoten is enorm geholpen met het toestel. Ik kan Fitnessking alleen maar sterk aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid