facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doets & Doets

"Doets Reizen opgericht in 1981 is een reisorganisatie gespecialiseerd in de Verenigde Staten, Canada, IJsland, Scandinavië, Japan en China. Het is onze missie jou werk en voorbereiding uit handen te nemen en je optimaal te laten genieten van bijzondere belevenissen en onverwachte hoogtepunten, zowel vooraf, tijdens en na de reis. Beleving, gemak en kwaliteit staat centraal zodat jouw vakantie, de reis van je leven zal zijn. Bij Doets Reizen ervaar jij het 'eerste rij' gevoel en verblijf je altijd op de mooiste en beste locaties. Ons doel: toegang tot de mooiste plekken. Vervoer per auto, camper, trein en/of cruise. Overnachten in sfeervolle hotels, lodges en resort en/of campings.Altijd op de eerste rij, Very VIP."
Adres: 163 Krijgs laan, 9000 Gent
Telefoonnummer: +3292202536
Stad: Ghent
Route: 163 Krijgs laan
Postcode: 9000



op zoek naar gerelateerd: Communiekleding C&A, Doets en Doets outlet, Doets en Doets online, Communiekleedjes, ZARA communiekleding, Communiekleding H&M, Communiekleding Gymp, Plechtige Communie 2022
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
solid security solid security 324 meter
Hubo Hubo 652 meter
Hubo Gent Uz Hubo Gent Uz 652 meter Hele vriendelijke winkelmedewerkers. Ze zijn altijd bereid om te helpen. Zo hebben ...
Hubo Gent UZ Hubo Gent UZ 668 meter Zeer goed daar kan zeer veel vinden zowel voor prof als hobby en klusjesman
Huurland Huurland 3 km 4 sterren voor Huurland Gent. Veel problemen gehad met de straalketel 18L maar de ser...
Brico City Gent Brico City Gent 3 km Onbeleefd personeel. Ik vroeg om hulp omdat ik de hulpmiddelen niet vond om een buisj...
Hubo Hubo 3 km
Hubo Hubo 3 km
GoGreen GoGreen 3 km
Issotex Issotex 4 km Uitstekende service! Ze staan altijd klaar om jouw te helpen. De materialen zijn ook ...
Van Marcke Technics Gent Noord Van Marcke Technics Gent Noord 4 km Zeer professionele mensen en nog eens vriendelijke en behulpzame klantenservice ik we...
Carnoy Carnoy 5 km Super professioneel bedrijf. Ik wens je veel meer glimlach in het nieuwe jaar
Huurland Huurland 5 km Ruime keuze huur machines. Voorbeeld huurcontract verfspuit machine voor een weekend:...
Hanssens Hout Hanssens Hout 6 km Aan de telefoon kunnen ze gerust eens langs voor een grote les beleefdheid. Ook afhan...
Multi-Mix NV. Multi-Mix NV. 7 km Super bediening en vriendelijk en snel bediend
Gedimat De Groote - Houtboerke Gedimat De Groote - Houtboerke 10 km Vlotte communicatie via e-mail voor prijsofferte zelfs kleine bestelling van 160euro2...
Recensies
We zijn net terug van een prachtige rondreis door Amerika en Canada. Deze reis hadden wij drie jaar geleden geboekt bij Doets. Door Corona is deze reis twee keer uitgesteld. Nu konden we gelukkig deze reis maken en de reis is gegaan zoals we deze drie jaar geleden hadden gehoopt te maken. Prachtig was het!! De reis was goed aangepast op de kinderen. Veel hotels met een zwembad, onder canvas in Glacier en Zion was echt prachtig. Ook waren er rustdagen ingebouwd, precies wanneer we hier aan toe waren. De excursies Antilope Canyon, Wildlife Jackson en fietsen in San Fransisco waren super! We hadden bij aankomst problemen in Seattle met de huurauto en dit was binnen drie dagen door Doets opgelost. Death Vally was overstroomd en ons hotel is omgeboekt naar een prachtig hotel waar we twee dagen konden blijven. We hebben genoten!!
Onpersoonlijk, alles gaat per mail. Je moet zelf alle activiteiten boeken. Doordat ze een vlucht met overstap hadden geboekt met twee uur overstaptijd, miste we onze aansluitende vlucht. 1/6e deel van onze vakantie in rook opgegaan. Zelf hotelovernachting en tickets moeten regelen. We wouden een annuleringsverzekering. Die regelde ze voor een beste prijs, maar totaal geen toelichting. Het ligt nooit aan hun, maar altijd aan ons, de klant of de verzekeraar. De verzekering stelde qua voorwaarden niks voor. Niks vergoed… Doets voegde niks positiefs aan de reis toe. Je kan beter zelf een reis boeken, kost minder energie en ergernissen.
Camperreis W-Canada geboekt bij Doets. Vliegtickets, camperhuur en aantal overnachtingen. Campings tijdens onzee rondreis hebben we zelf geboekt. Uitstekend geholpen, vragen werden snel beantwoord via e-mail. Tussentijdse wijziging van verhuurmaatschappij geboekte maatschappij kon niet leveren is zeer adequaat opgepakt. Tijdens onze vakantie hadden we nog een vraag over pechhulp welke snel en volledig is beantwoord. Kortom: wij hebben een fantastische reis gehad, mede dankzij de medewerkers van Doets Reizen. Een aanrader. het zouden 5 sterren zijn als ik niet zelf een aantal kleine open eindjes had moeten aankaarten, die overigens helemaal zijn opgelost.
Wij zijn op dit moment op reis Route 66 en wat een enorme teleurstelling ervaren wij telkens in de hotels waar wij overnachten. Zo slecht…. Een kleine opsomming.: Tikkende muren in de nacht Stinkende kamers Oude meuk/meubilair bedden Afgescheurd behang Onvriendelijk personeel Personeel welke s avonds ineens in je kamer staat om onverklaarbare reden poging tot diefstal? Geen ontbijt beschikbaar terwijl dit inclusief was. En ga zo maar door. We zijn net over de helft maar zijn zwaar teleurgesteld in Jan Doets. Dit is echt zo slecht en we zijn ook van mening dat Jan Doets hier echt enorme steken heeft laten vallen. Ook de reisbeschrijving is verouderd en sommige zaken welke ze als bezoek aanbevelen zijn al jaren gesloten en vervallen! We hebben ook een e-mail gestuurd en zijn heel benieuwd hoe zij dit denken te gaan oplossen. Wordt vervolgd….
Wij zijn nu op reis via Doets en zijn totaal niet tevreden over de hotels. Wij hebben voor het beter pakket gekozen incl vlucht en huurauto 10k maar zitten in echt hele slechte hotels. Eerste hotel bleek al sinds juni 22 te zijn gesloten. Gelukkig kwamen we daar thuis nog tijdig achter… van Doets niks vernomen. Ja na onze mail. Van de 3 weken hebben we in 4 goede hotels gezeten de rest was echt zwaar onder de maat. Smerig, gehorig. Ligging hotels zijn goed maar de hotels zelf Dieptepunt Ranch at Death Valley, waar zelfs geen warm water in kamer is. Maar hier in Yosemite View Lodge is het niet veel beter. Muf donker hok, verre van schoon. En smerig eten in het restaurant Vreselijk. Reis zelf is mooi, 7 national parks en Las Vegas, Salt Lake en San Fran. Maar aan natuur kan Doets niet veel doen. Doets is echt door de ondergrens heen gegaan. Wij herkennen ons totaal niet in hun kwaliteit van hotels tov 3 jr geleden. Dit is echt zo veel minder. We informeren Doets en haar directie in een email over onze ervaringen en zullen niet schuwen deze via social media te delen als wij niet naar behoren worden beantwoord. Stukken slechter dan 3 jaar geleden.
Hele fijne reisorganisatie. Heb hier een week New York geboekt en alles was tip top geregeld. Duidelijke communicatie, goed hotel en vliegmaatschappij en een scherpe prijs. Boeken onze volgende week New York zeker weer hier.
Alles klopte bij Doets. Bij de voorbereidingen goed contact, de auto, de camper, de hotels en de baseball wedstrijd allemaal uitstekend geregeld en de kwaliteit was gewoon perfect. Auto was groot genoeg voor z'n 4-en, hotels waren netjes en ruim genoeg. Jullie hebben waargemaakt wat jullie hebben beloofd en de ervaring super gemaakt.
Ik heb een offerte aangevraagd. Na herhaaldelijk vragen, heeft Doets na bijna 2 maanden een offerte opgestuurd. Even ter vergelijking; Tioga Tours stuurde een vergelijkbare offerte binnen 2 dagen na aanvraag.
Al diverse reizen met Doets Reizen mogen maken, altijd prima geregeld. Verassend, goede service en een goede prijs/kwaliteit.
Reis geboekt online en dan blijkt het hotel vol te zijn. Op zich niet erg maar als je dan alternatieven aanbiedt voor 500 en 1000 euro meer vind ik dat niet erg realistisch.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid