facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Doehetzelf-zwemvijvers.be

Doehetzelf-zwemvijvers.be

Info

100 % chloorvrije natuurlijke zwembaden in doe-het-zelf pakket verkrijgbaar voor de zelfbouwer. tot 50 % goedkoper. Specialist in zwemvijvers en zwembaden

Geschiedenis

zwemvijvers en biologische zwembaden 100% chloorvrij



"doe-het-zelf pakketten voor de aanleg van een zwemvijver of biologisch bio-zwembad.zwemmen in drinkbaar chloor arm waterglashelder water zonder algen en biofilmzwemvijvers die verwarmd kunnen wordenkeramische terrastegelsmaatwerk in keramische tegelszwembadboorden in natuursteen eigen importzwembadboorden in keramische tegels maatwerktegels op de bodem van uw zwembadonderhoud zwembaden en zwemvijvers"
Adres: veldstraat 60, 3130 Begijnendijk
Telefoonnummer: 0472296809
Stad: Begijnendijk
Route: veldstraat 60
Postcode: 3130



op zoek naar gerelateerd: Bio-zwembad, Zelf biopool maken, Hybride zwembad, Goedkope zwemvijver, Hybride zwemvijver rolluik, Soorten zwemvijvers, Zwemvijver benodigdheden, Kostprijs zwemvijver zelfbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
A&S Lasergraveer creaties A&S Lasergraveer creaties 870 meter Wij lieten een pensioengeschenk graveren bij A&S. Het was een fijne samenwerking:...
Big D Bookings Big D Bookings 927 meter Bookings Agency www.bigdbookings.com
Recensies
Super tevreden van Carlos en technieker. Indien je over iets twijfelt qua instellingen of iets anders is Carlos er altijd om je vragen te beantwoorden wat natuurlijk een pluspunt is . Bij het bouwen van het zwembad hebben wij ook geen financiële verassingen gehad . De prijs was zoals afgesproken. Eerlijke firma .
Vorige vrijdag bleek de stuurcomputer van ons zwembad plots defect. Sugar Valley Oxilife Gelukkig kon ik Carlos telefonisch bereiken en na enkele tests bleek een vervanging nodig. Dezelfde avond nog kwam de technieker al langs voor de herstelling waardoor we met dit warme weer opnieuw van ons zwembad konden genieten zonder zorgen! Bedankt voor de snelle service!
We vonden dit best een spannende beslissing. Zelf een zwembad bouwen... We lieten ons daarom uitgebreid adviseren door Carlos, maar checkten ook andere leveranciers. Het voorstel van Carlos bleek het meest innovatieve en de prijs, die overigens erg transparant wordt voorgesteld, was beter dan die van andere zelfbouwpakketten met een traditioneler concept en veel voordeliger dan wanneer je het zou laten doen. Eens beslist, werd een planning uitgerold en ontvingen we de plannen om mee aan de slag te gaan. Carlos slaagt erin om dit helder op papier te krijgen, en bij twijfel is hij altijd bereikbaar. De cruciale stukken liner en technieken worden verzorgd door professionele en aangename partners van Carlos. Zowel Carlos als de technieker dachten heel erg mee en komen met eerlijk advies; geen commerciële praatjes. En tot slot, niet onbelangrijk, de factuur sluit naadloos aan bij de offerte. Wij genieten een heel jaar lang van ons zelfgebouwd zwembad; het is een eye-catcher in onze tuin en uiteraard heerlijk om in te vertoeven! We zouden het zo opnieuw doen!
Topservice is dit.We belden radeloos voor een nieuwe pomp naar doehetzelf-biozwemvijvers. We kregen een deskundige informatie van Carlos welke pomp het beste zou zijn voor onze zwemvijver. Drie dagen later heeft de vriendelijke technieker ons nieuwe pomp al komen installeren. Dit zijn mensen die hun job ernstig nemen. Alvast bedankt voor de Topservice. Groetjes Frederic en Kathleen
Hele fijne samenwerking met Carlos, alles zeer vlot verlopen. Superfijn zwemmen in chloorvrij helder water. Ook dienst na verkoop is perfect!
Wij zijn zeer tevreden over de ganse lijn: Zeer correcte offerte, goede handleiding voor de zelfbouw. En de zaakvoerder Carlos die steeds bereikbaar is voor het juiste advies gedurende de uitvoering van de werkzaamheden. Zulke service kom nergens anders meer tegen. En het zwembad zelf: Genieten , ook wanneer we er naar kijken;-. De beste keuze ooit!!
Veel en nuttige advies gekregen bij het herstellen-verbouwen van onze zwemvijver, Carlos spreekt met kennis van zaken. Technisch is alles volledig in orde. Eindelijk een natuurlijke zwemvijver met zuiver water. Nu is het puur genieten !
Zeer professionele ondersteuning bij zelfbouwen van zwemvijver. Gemakkelijk te volgen stappenplan en bij vragen steeds beschikbaar. Het resultaat mag er zijn.
Fantastisch om in je eigen tuin een frisse duik te kunnen nemen. Het geeft nog meer voldoening als je er zelf aan gewerkt hebt. Heel correcte service. Volgen de planning. Installatie netjes gemonteerd in de kelder. Een aanrader dus!
Verbluffend resultaat. Chloorvrij zwemmen en toch kraakhelder water. Fijne samenwerking ook met Carlos.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid