facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Do It 4 Me

Do It 4 Me
Adres: Square de Meeûs, 22A , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 513 45 13
Stad: Ixelles
Route: Square de Meeûs, 22A
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
LDV Production LDV Production 416 meter Een hele goede ervaring! Kwaliteitswerk en een zeer professioneel onthaal! Nogmaals b...
Recensies
Niet huren bij dit bedrijf! Dit was de slechtste ervaring die ik ooit heb gehad. Ons eerste appartement werd 9 dagen voor de verhuizing naar Brussel geannuleerd naar verluidt was de huurder te ziek om te verhuizen en het tweede appartement was veel te duur voor wat het was, maar we hadden geen keus zo kort voor de verhuizing. Bovendien weigerden ze onze aanbetaling terug te betalen, hoewel alles in orde was tijdens het uitchecken. We moesten ze aanklagen om onze aanbetaling terug te krijgen, wat niet gemakkelijk was vanuit het buitenland. Uiteindelijk besliste de rechtbank in ons voordeel en pas nadat het vonnis was vrijgegeven, gaven ze ons onze aanbetaling terug - 8 maanden nadat we waren verhuisd. Als je problemen wilt voorkomen, blijf dan uit de buurt van Doit4me. Het enige dat ze voor u doen, is problemen en stress terwijl ze proberen te profiteren van hun buitenlandse klanten.
Ik wou dat ik de andere beoordelingen had gecontroleerd voordat ik in een huis verbleef dat door dit bedrijf wordt beheerd. Onprofessioneel en onsympathiek. Ze doen er eeuwen over om elke e-mail te beantwoorden. Ze doen er zo lang over om eventuele problemen in de studio op te lossen en ze maken het niet meteen goed. Mijn bed brak en ik heb een maand op de vloer geslapen. Nu hebben ze de teruggave van mijn aanbetaling al NEGEN maanden uitgesteld en ze beweren dat ik onvolkomenheden heb veroorzaakt die niet waar zijn om me minder of helemaal geen geld terug te geven!! Ik voel me hopeloos, gefrustreerd en beroofd. Denk alsjeblieft twee keer na voordat je deze zwendel accepteert. 10/02 EDIT: Ik kan niet geloven dat ze hier deze recensie hier op Google Maps beantwoorden zodat iedereen het kan zien... Maar ze hebben sinds november verschillende e-mails niet meer beantwoord waarin om hulp wordt gevraagd! Ter verduidelijking: ik vraag geen volledige terugbetaling als ze mij de schade aan het pand bewijzen. Ik vraag alleen om een ​​antwoord, een rechtvaardiging van de kosten met foto's en/of tickets en gewoon het bijbehorende bedrag terugvragen het was een aanbetaling van € 1.500!!!. Geloof ze alsjeblieft niet.
Slechtste ervaring ooit. Ze losten langzaam elk probleem op. Mijn borg werd ruim 3 maanden na mijn verlof teruggestort. Ik was in een ander land en ze beantwoordden de telefoontjes niet eens, dus ik moest een vriend vragen om naar hun kantoor te gaan. Ik denk dat ze meer kosten dan de werkelijkheid in de afrekenlijst hebben gezet en dat ze 500 € korting hebben gegeven op mijn eerste storting. Als je kunt, blijf dan weg.
Maar wat is deze oneerlijke manager, die het aandurft om jonge ondernemers op te lichten die haar vertrouwen... al meer dan 2 jaar voor haar werken en wachten op de betaling van hun facturen en ik sta natuurlijk op het meervoud van facturen sinds meer dan een jaar... schaam u, mevrouw... u bent sterk voor deze trendy betalingsbeloften!
Slechte ervaring. Eerst OK, daarna geen berichten of telefoontjes beantwoorden. Niet professioneel. Vermijden. Slechte ervaring. Eerst OK, daarna geen bericht of telefoontjes beantwoorden. Niet professioneel. Vermijden.
Het kostte hen meer dan 1 jaar om onze gastenbadkamer te repareren, en ze deden het op de dag dat we verhuisden. Toen ze ons de informatie over de huur gaven, waren ze niet 100% duidelijk over de kosten en moesten we uiteindelijk meer betalen bij onze uitgang. Zeer traag in het beantwoorden van onze verzoeken/behoeften. Dingen liepen in het begin altijd vertraging op, ofwel dingen laten repareren of toegang hebben tot onze opslagruimte ... al met al geen goede ervaring met dit bedrijf. Absoluut teleurstellend en erg frustrerend om met dit bedrijf te werken
Verhuisd naar een onafgemaakt appartement, zeiden ze dat het binnen maximaal 2 weken klaar zou zijn, het duurde 3 maanden. Nadat we door een probleem met de ketel in de winter anderhalve maand zonder warm water en verwarming zaten, bleef onze gastenbadkamer een jaar lang onafgemaakt. Toen ze contact met hen opnamen met deze problemen, duurde het een eeuwigheid voordat ze reageerden of ze reageerden zelfs helemaal niet. Toen ze weggingen, hebben ze ons opgelicht. Zou niet meer verhuizen naar een gebouw dat door hen wordt beheerd.
Een stel gewetenloze, oneerlijke mensen die tot alles in staat zijn en tot het ergste.
Nooit meer!!!! Minus een ster.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid