facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DnA Dierenartsen centrum

DnA Dierenartsen centrum

Info

Dierenartsencentrum voor kleine huisdieren.

Geschiedenis

Ma t/m Vr: vrije spreekuur 9u - 10u
Overige uren op afspraak.
Spoedgevallen 24/7 na telefonisch contact.



"Uw dier verdient ons!Als trotse en bezorgde huisdierenbezitter gunt u natuurlijk uw huisdier het allerbeste, zeker wanneer het om de gezondheid van uw huisgenootje gaat.Uw keuze voor uw dierenarts is dan ook zeer belangrijk. U wilt een dierenarts, die u en uw huisdier alle aandacht geeft, de best mogelijke diergeneeskundige zorg levert, u goed uitlegt wat er aan de hand is en u een duidelijk en eerlijk advies geeft."
Adres: Mechelsesteenweg 1062, 3020 Herent
Telefoonnummer: 016 - 29 04 79
Stad: Herent
Route: Mechelsesteenweg 1062
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Dierenarts van wacht Herent, Dierenarts Wijgmaal, Dierenarts mechelsesteenweg Antwerpen, Dierenarts Heverlee, Dierenarts Wilsele, Dierenarts Veltem, Dierenarts Leuven, Dierenarts Centrum
Recensies
16 juni gebeld voor de wachtdienst omdat mijn hond zwaar ziek werd , zeer plotseling, met misselijkheid en draaiduizeligheid. Jonge dame nam op en zei me : water & eten wegnemen en morgen langs komen." Ondanks dat ik zei dat het wel redelijk heftig was. Uur later terug gebeld om te kunnen langskomen want ze was er nog slechter aan toe, dan werd gewoon niet opgenomen eerste maal dat ik belde was het 20u15 trouwens Gelukkig een andere dierenarts van wacht gevonden die wel bereid was te helpen want de toestand was wel degelijk kritiek.
Heel vriendelijk, altijd bereikbaar en bereid om te helpen. Kunnen ook zeggen wanneer er verdere doorverwijzingen nodig zijn vb. Artsen met expertise wat voor een heldere, transparante en vertrouwde sfeer zorgt.
Koda, altijd omschreven als 'moeilijke eter' bij andere dierenartsen, bleek na grondig onderzoek bij DNA een zware allergie te hebben. Koda eet nu hypoallargene voeding van royal Canin en eet nu steeds altijd al zijn eten in 1 keer op. Zeer tevreden!
Fantastische zorgen ontvangen van zowel dierenartsen Melanie en Rob. We kunnen jullie niet hard genoeg bedanken voor jullie advies voor onze hond Tui. Super professioneel en kennen hun vak als niemand anders. Wij komen vanaf nu naar hier voor eerlijk en oprechte zorgen, en wij reizen helemaal vanuit de UK! Dank jullie wel!!!!
We zijn hier heel vriendelijk ontvangen! Onze puppy had het hier helemaal naar zijn zin!
Super service dank je om zo goed voor de main coons van ons te zorgen
Supper vriendelijk, en atende mensen onze onden komen er graag en worden er warm ontvangen
Hartelijke ontvangst voor dier en mens, grondig onderzoek en behandeling, aanrader !
Dit zijn geweldige dierenartsen ze doen hun job met hart en ziel alles voor de dieren proficiat
Zeer vriendelijk, de dieren en de baasjes worden volledig goed verzorgd. Je krijgt de info die je nodig hebt en als iets wil weten kunt altijd na vragen super blije met hun.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid