facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DN-trailers

DN-trailers

Info

DN Trailers Temse - aanhangwagens, trailers & trekhaken

Geschiedenis

Wie aan aanhangwagens en trailers denkt, denkt aan DN-trailers uit Temse.
Wat er ook vervoerd moet worden met een aanhangwagen, DN-trailers kan u er een oplossing voor aanbieden. DN-trailers is gespecialiseerd in aanhangwagens met alle toebehoren.
Standaard aanhangwagens, plateauwagens, bagagewagens en kipwagens zijn onmiddellijk uit stock leverbaar, dus geen wachttijden.

Door onze passie en liefde voor paarden bestaat een bijzonder segment van ons assortiment uit paardentrailers. Als paardenliefhebber met eigen paarden, weten wij dat een goede en stabiele paardentrailer heel belangrijk is. Een degelijke en veilige paardentrailer betekent namelijk minder stress en minder risico. Op wedstrijd zal uw paard beter presteren als het transport aangenaam is verlopen.
Het paard en zijn eigenaar komen bij ons op de eerste plaats.

Als verdeler van Weytens en Atec bieden wij u de optimale zekerheid dat u tevreden zal zijn met onze aanhangwagens. Mocht er toch een probleem zijn, staat er, indien nodig, een vervangende aanhangwagen voor u klaar terwijl de uwe in ons atelier gerepareerd wordt door ervaren techniekers. Ook voor keuring en herstelling van uw aanhangwagen kan u bij ons terecht.

Naast aanhangwagens kunt u bij DN-trailers ook terecht voor de aankoop en de plaatsing op van een trekhaak op uw auto, jeep of camionette.
Een goede en complete service geven komt bij ons op de eerste plaats!



"U vindt bij DN Trailers paardentrailers en aanhangwagens in alle maten en gewichten. Wij bieden u een ruime keuze uit verschillende gerenommeerde merken: Humbaur, Henra, Anssems, Cheval Liberté, Debon, Daxara, Kerenzo en Atec.Daarnaast bieden wij ook nieuwe en tweedehands mini-tractoren met alle nodige aanbouwwerktuigen zoals frees, maaier en pistesleep."
Adres: Krijgsbaan 254, 9140 Temse
Telefoonnummer: +32 3 771 19 35
Stad: Temse
Route: Krijgsbaan 254
Postcode: 9140



op zoek naar gerelateerd: Huur paardentrailer, Mini tractor temse, Paardentrailer West vlaanderen, Paardentrailer verkopen, Trailer met koetsenframe, Paardentrailer herstellen, Paardentrailer huren Vlaams Brabant, Aanhangwagen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Temse Motors Temse Motors 3 km Temse motors aankoop verkoop & herstellingen alle merken
Carrosserie Cornelis bvba Carrosserie Cornelis bvba 3 km Een wat onstuimig begin over de startdatum van de werken is drie keer opgeschoven, ma...
Carglass Carglass 5 km Supersnel geholpen bij Carglass in Temse. Verzekering via KBC dus financieel alles ac...
OttoTec OttoTec 7 km Supersnel geholpen en onberispelijke service. Top professionele behandeling van mijn...
Recensies
Op zoek naar een trailer voor onze Camper bij DN-aanhangwagens terechtgekomen voor een "Debon" trailer. Inmiddels terug van reis door Denemarken. Trailer is een topper. DN aanhangwagens echt aan te raden....
Een hele goede ervaring gehad, service was super. Interesse in aankoop van trailer en heel goed benaderd geweest door eigenaar zeer goede tips gekregen. Hij maakt echt zijn werk van de nodige uitleg. Zeer blij met de klant vriendelijkheid.
Watervat op remorque laten repareren, schandalig duur en nog niet in orde. Spatbord slijpt nog altijd en staat er scheef op. De lichten zijn wel goed gemaakt. 2 Oog moeren besteld voor bevestiging aan de gasveer kwam op een 16euro uit en verkeerde maat. Het zijn geldwolven hier komen we nooit meer.
Korrekte info ,Profesioneel en zeer vriendelijke en snelle korrekte afhandeling van aankoop
Om 2u s'nachts gemaild om 8u s'morgens antwoord. Zoektocht op 2dehands.be. Bedankt, ik kom es langs. Veel keuze.
Super vriendelijke goede ontvangst en goede uitleg plus gekocht wat we zochten
Top top top!!! Een echt aanrader. David en Nadia zijn fantastisch en echt vriendelijk en beschikbaar!..Top Kwaliteit en beste prijs!
Erg goed en netjes geholpen!!! Erg vriendelijk ook.
Heel vriendelijk en gedienstig goede service
Super snelle service en aflevering van een kubota mini tractor
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid