facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DMB-Cleaning

DMB-Cleaning

Info

Reinigen van ramen, zonnepanelen, dakgoten, grafzerken,....



"Bent u op zoek naar een professional en betrouwbare partner voor al uw schoonmaak projecten? Dan bent u bij DMB-Cleaning in Maldegem aan het juiste adres. U kunt op ons rekenen voor al uw opkuis. We staan klaar om voor u aan de slag te gaan. Voor particulieren en bedrijven gaan wij aan de slag met ramenwassen, schoonmaak binnen, opkuis van kantoren, scholen schoonmaak, het reinigen van zonnepanelen, het reinigen van dakgoten, de schoonmaak van veranda's en de schoonmaak van rolluiken. Uiteraard kunt u ook een beroep op ons doen na uw renovatiewerken of voor opruiming van nieuwbouw. Met DMB-Cleaning kunt u rekenen op een gegarandeerd schoon en proper resultaat. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie, advies of een vrijblijvende off"
Adres: Bogaardestraat, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 0471/759552
Stad: Maldegem
Route: Bogaardestraat
Postcode: 9990



op zoek naar gerelateerd: Bogaardestraat 224 Maldegem, Clean Service Nick
Recensies
Eigenlijk 0 sterren want na 3 maal een telefoontje nog steeds niet geweest, daar kan je dus niet op vertrouwen, zeer jammer... Nooit meer!
heel tevreden en zeer correct
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid