facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DL Security

DL Security

Info

DL Security is een familiebedrijf uit Meise dat zich focust op persoonlijk advies en installatie van alarm- en toegangssystemen, camera's en airco's.



"Wij transformeren gebouwen in duurzame, kostenefficiënte en onafhankelijke totaaloplossingen op een energiemarkt in beweging."
Adres: Kleinendries 61, 1861 Wolvertem, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0474137158
Stad: Wolvertem
Route: Kleinendries 61
Postcode: 1861


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sani.There Sani.There 4 km Passionnée de sont travail accompli.. et heureux par l'enthousiasme du client satisfa...
Recensies
Ik kan Strom immens aanraden. Wij lieten een laadpaal installeren. Kiana belde me meteen op nadat ik het contactformulier invulde Hoe snel! Van anderen krijg je gewoon nooit antwoord. Heel duidelijke communicatie. Ze kwamen ook steeds zeer stipt hun afspraken na. Haico en zijn collega waren tijdens de plaatsing heel vriendelijk. Geen lelijke boel aan de buitenkant van de gevel maar strak weggewerkte kabels. De keuring werd door Strom geregeld. Heel tevreden van hoe vlot alles verliep!
Onlangs een ventilatiesysteem D en een airco installatie aangekocht bij Strøm. De plaatsingsanalyse was correct. En het was niet evident om een system D te installeren in een bestaande woning. De offerte was correct. De voorgestelde toestellen waren diegene die ik zelf ook al in gedachten had. Alles werd proper afgewerkt en opgekuist. Nadien een goeie uitleg gekregen over de opstart en het gebruik. Zeker een aanrader!
Heel tevreden van het team van Ström! Snelle service, zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Zeer verzorgde uitvoering. Plaatsing verliep feilloos. Ook de administratieve opvolging en het maken van de afspraken loopt gesmeerd. Twijfel niet als je op zoek bent naar goede en betrouwbare professionals!
Uitstekende service. Snelle offerte na eerste plaatsbezoek. Goede en correcte uitvoering en werken alles zeer netjes af. Blij met onze beslissing om met Strøm samen te werken.
Deze mensen weten waarmee ze bezig zijn! Zeer netjes gewerkt en nooit een vraag te veel, altijd even vriendelijk. Dikke aanrader!
Heb een airco van het merk Daikin laten plaatsen. Zeer tevreden van de service! Ik raad het iedereen aan!
Super service! Dynamisch en zeer vriendelijk.
warmtepompen geplaatst. echte vakmannen.
Ze leveren perfect werk. Er wordt grondig gewerkt en ze hebben de juiste kennis. Dit bedrijf is zeer aan te bevelen, ook voor hun dienst na verkoop.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid