facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DK zandstralen

Info

Zandstralen en coaten van houten meubels.



"Sterk in fijn straalwerkRenovatie van hout, metaal en steen door middel van zandstralenMaandag, dinsdag , woensdag , donderdag , vrijdag open op afspraak."
Adres: Steenberg 86, 9401 Pollare, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0496704091
Stad: Pollare
Route: Steenberg 86
Postcode: 9401


Recensies
We stelden Renoblast aan voor het nieuw leven inblazen van een 18e eeuws handelshuisje eiken balken plafonds en tongewelfkeldertje. Paul en z'n mensen namen de uitdagende logistieke taak aan met veel passie voor techniek en historiek. Perfecte timing en service. Paul steekt ook zelf de handen uit de mouwen en lijkt me een fijn manager voor z'n mensen. Een echte aanrader! Mulțumiri speciale lui Ovi :
Oude eiken meubelen laten zandstralen en bewerken.. Verrassend mooi resultaat ! Prima gedaan door de firma Renoblast te Ninove!
Heel mooi werk geleverd: plafondbalken, deuren en trap laten luchtgommen. Die mannen weten wat ze doen. Geen last van stof: alles wordt zorgvuldig afgeplakt en opgeruimd, je kan achteraf niet zien dat ze geweest zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid