facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJYM body, diet & skin

DJYM body, diet & skin

Info

Wij zijn gespecialiseerd in afslank-coaching met een haalbaar traject op maat. Daarnaast kan je bij DJYM terecht voor resultaatgerichte gelaatsbehandelingen voor mannen en vrouwen. Online reserveren.

Geschiedenis

U kan bij ons terecht voor proteïnediëten van Rainpharma, Lignavita, Kyalin en Kineslim.
Alle producten zijn los verkrijgbaar of met GRATIS deskundige begeleiding.

Al onze fitness supplementen worden geproduceerd in België en zijn in regel met de Europese wetgeving. In onze winkels vindt u het volledige gamma van Nanox, Performance, QNT, Wcup, Leppin en Squeezy.

Bij DJYM vindt u ook een ruim gamma fitness materiaal voor functionele krachttraining.

Wilt u graag starten met één van onze diëten?

We leggen u graag het verschil uit tussen onze verschillende merken en afslankprogramma’s. Samen met u bepalen we het meest geschikte programma in functie van uw doel, budget en uw professionele en privé-leven.

Bel ons voor een GRATIS consultatie in Antwerpen (03 237 91 49) of Mechelen (015 64 88 65). Of stuur ons een mailtje.

DJYM is al meer dan 5 jaar uw vertrouwde Dieet & Fitness Winkel.



"DJYM is gespecialiseerd in afslank-coaching met een haalbaar traject op maat. De winkel is gelegen in Antwerpen op het Zuid. Online bestellen van RainPharma en Lignavita producten kan 24/7.Wil je graag starten met één van onze afslankprogramma's of supplementenkuren?Bel ons voor een GRATIS digitaal verkennend gesprek in Antwerpen 03 237 91 49 of maak een afspraak via onze website.Ons gamma is uitgebreid, zoek je naar RainPharma shakes, RainPharma supplementen, Lignavita shakes of andere dieetproducten? Meer dan welkom!"
Adres: Museumstraat 14A, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: +32 3 237 91 49
Stad: Antwerp
Route: Museumstraat 14A
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 13:30 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: fitness shop nationalestraat, fitness supplementen winkel oostende, rainpharma dieet, hoe werkt het rainpharma dieet, fitness supplementen winkel gent, rainpharma coaches, fitness supplementen online shop, proteine winkel
Recensies
Een topzaak! Je wordt er altijd heel vriendelijk ontvangen. Zelf krijg ik coaching van Johan. Na een hele goede start, ben ik terug hervallen. Het siert Johan dat hij er alles aan doet om me terug op het juiste pad te krijgen, met alle aandacht voor het mentale welzijn. Er wordt niet gepusht voor verkoop. Er wordt gekeken wat voor jou de beste manier is om een gezond lichaam te krijgen. Je krijgt hier geweldige coaching! Echt een aanrader!
Na het zoveelste dieet - waarvan allen met het gekende jojo-effect - heb ik gekozen voor DJYM. Na de eerste afspraak waarbij ik een duidelijk uitleg kreeg, wist ik dat ik met DJYM in zee wou gaan ! Dit is het eerste dieet dat ik echt goed kon opvolgen ! De kilo s gingen eraf ...maar vooral NA het dieet kreeg ik de perfecte bijstand en uitleg om het gewicht te behouden met de juiste eetgewoonte . De sterke troef van DJYM is de duidelijke uitleg bij de start en vooral de perfecte opvolging tot het einde toe ! Ik kan DJYM absoluut aanraden !
Professionele begeleiding op maat. Ze weten je altijd te motiveren en veroordelen ook niet als het even minder gaat. Nog altijd super gelukkig dat ik voor DJYM heb gekozen. Tevens zeer goede webshop met topproducten en snelle levering. Op alle fronten een aanrader!
Hans en Johan zijn 2 heel warme mensen met het hart op de juiste plaats! Ze zijn oprecht geïnteresseerd in hun klanten en gaan steeds weer mee op zoek naar de meest passende methode om op het juiste, gezonde pad te blijven! Ze veroordelen je niet wanneer je eens uit de bocht vloog met je eetstijl/leefpatroon, geven ook aan dat dat nu eenmaal bij het leven hoort! En dat biedt rust: weten dat je hier fouten kan en mag maken. Daar leer je uit en haal je kracht uit om het in de toekomst beter te doen! Ze staan hun klanten steeds bij met goede raad, je kan steeds bij hen terecht als je met vragen zit. Ik ben zo blij dat DJYM op mijn pad is gekomen en nog steeds met mij meegaat! Ik ben de betere versie van mezelf geworden dankzij Hans en Johan! Zowel inside als outside! Zonder hen was het me nooit gelukt! Wie een positieve wending voor zichzelf wil aangaan, 1 adres: DJYM! Gewoon DOEN!
Je kan hier terecht voor alles van zalige huidverzorgingsproducten en slimme voedingssupplementen tot en met persoonlijke dieetbegeleiding en alles wat daarbij komt kijken. Een echte aanrader als je op zoek bent naar advies en een aanpak gebaseerd op jouw levensstijl!
Heel professionele, vriendelijke begeleiding. Een persoonlijke aanpak, samen bijsturen indien nodig tijdens het traject, op maat van de klant.
Super service ! Ik was een beetje sceptisch om het zoveelste dieet uit te proberen … maar dankzij de super begeleiding en ondersteuning van Hans ben ik zo blij dat ik via DJYM gelukkiger ben geworden. Ook bij een dipje kan ik op hun steun rekenen om me te herpakken. Een echte aanrader !!!
Dankzij de professionele begeleiding van het DJYM Team is mijn leven er anders gaan uitzien… je goed voelen begint bij jezelf, en deze heren hebben me daarbij enorm geholpen!
Steeds enthousiaste coaching met zeer veel tips. Ook al loopt het niet altijd van een leien dakje ze weten je altijd terug op het rechte spoor te krijgen!
Super vriendelijke en gepassioneerde mensen, staan altijd klaar met een grote glimlach! Ze kennen hun producten en klanten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid