facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ Oscar

DJ Oscar

Info

BOOKING: Oscar Leclère +32 474/86.65.63.
www.djoscar.be

Geschiedenis

Vous cherchez un DJ pour animer votre mariage, la soirée du personnel de votre entreprise, le gala de votre association, votre soirée rhétos ou étudiante, un anniversaire?

Félicitation, vous êtes à la bonne adresse!

Vous pouvez consulter mes références pour vous faire une idée de ce que je peux faire pour vous, et n’hésitez pas à me contacter si vous désirez plus d’informations, cela n’engage jamais à rien et vous avez tout à y gagner!



"Vous cherchez un DJ pour animer votre mariage, la soirée du personnel de votre entreprise, le gala de votre association, votre soirée étudiante, un anniversaire etc ?Félicitations, vous êtes à la bonne adresse!Je vous invite à aller visiter mon site internet où vous trouverez les infos nécessaires !Vous pouvez consulter mes références pour vous faire une idée de ce que je peux faire pour vous, et n’hésitez pas à me contacter si vous désirez plus d’informations, cela n’engage jamais à rien et vous avez tout à y gagner !"
Adres:
Telefoonnummer: +32 474/86.65.63
Stad: Liège



op zoek naar gerelateerd: DJ SIDE
Recensies
Meer dan perfect, Ik adviseer met gesloten ogen dj Oscar, Vanaf het eerste gesprek begreep hij direct onze wensen en de avond van onze bruiloft was uitzonderlijk. De dansvloer is geen moment leeg geweest en dat tot het einde van de nacht, zelfs heel vroeg in de ochtend. We hebben positieve reacties gehad van al onze gasten. Nogmaals een dikke merci Aarzel niet en ga donker :
Omdat de sfeer op een bruiloft het element is dat iedereen zal bijblijven, moet je bij DJ Oscar zijn! Geen enkele fout in de muzikale keuzes gedurende de nacht, het werd unaniem aanvaard door alle gasten van alle generaties! Om nog maar te zwijgen van de voorbereiding, wat een genot om zulke professionele en vriendelijke dienstverleners te hebben in een organisatie die zo complex is als een bruiloft!
DJ Oscar was gastheer van het huwelijksfeest van mijn broer en heeft enorm bijgedragen aan het succes van deze avond. Hij wist het publiek tot het einde van de avond te vermaken met een muzikale keuze die het grootste aantal aanspreekt. Geen onderbrekingen voor pijnlijke mededelingen met een stem van Jacky. Een echte professional met een vleugje waanzin :-
Het is niet altijd gemakkelijk om de muziek te vinden die de verschillende generaties in een huwelijk zal aanspreken. Oscar wist hoe hij zijn set in de loop van de uren moest aanpassen om iedereen tevreden te stellen en de hele avond de sfeer te verhogen om ons een magische tijd te bezorgen. Het was het hoogtepunt van de bruiloft, aarzel niet. Warm aanbevolen!
bovenkant !!!!! Oscar nam nota van onze verzoeken en stak het vuur aan! We waren tegelijkertijd heel erg heet :-
Super DJ, geweldige sfeer, voor alle leeftijden en voor alle stijlen!! In de top. Wij raden aan!
DE DJ die je nodig hebt! Sfeer verzekerd
Waarschijnlijk de beste bruiloft DJ ter wereld. <3
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor DJ Oscar.

Liège dj

openingstijden, locatie, vervoer. DJ Oscar adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met DJ Oscar. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over DJ Oscar delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid