facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dj Kurt Thijsen

Dj Kurt Thijsen

Info

Kurts Dj Team
Domino Muziek
Funky D
Karamba Productions

Adres: Hoogstraat 63, 3730 Hoeselt
Telefoonnummer: +3289511086
Stad: Hoeselt
Route: Hoogstraat 63
Postcode: 3730


Recensies
Voor onze 30-jarigen ton zijn we bij Kurt/Karamba uitgekomen. Heel tevreden over de snelle reacties en goede organisatie. Wij hadden DJ Yves, die vriendelijke en enthousiast te werk ging. Hij volgde het doorgestuurde Spotify lijstje ter inspiratie prima op. Enige minpuntje was een akkefietje op het eind van de avond, toen de DJ stilaan begon af te bouwen, terwijl wij dit nog niet wouden er werd weliswaar niet meer gedanst, maar de muziek mocht nog wat blijven duren. Hij heeft nadien wel verder gedraaid wat werd aangevraagd, maar de gebeurtenis voelde voor ons een beetje zuur. Toch: verder was alles helemaal top, mannen. Doe zo voort!
Ben je opzoek naar een super, goede DJ of wil een optreden van Domino's enz ... dan moet je bij Kurts Dj - Team zijn en je feestje of evenement kan niet meer stuk. Super vriendelijk team, je voelt je onmiddellijk op je gemak.
Heel vriendelijke mensen die echt luisteren naar je wensen. Ze hebben tonnen ervaring
Vertaald door Google Had deze DJ's op onze bruiloft en het was een geweldige ervaring! Origineel Had these DJ's at our wedding and it was an awesome experience!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid