facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DJ Events

DJ Events

Info

Prestation DJ avec matériel son et lumière pour tous vos évènements en Belgique : mariage, fête d'anniversaire, fête d'entreprise,...

Geschiedenis

DJ Events vous proposer ses services de prestation Deejay partout en Belgique avec/sans matériel son et lumière pour l'animation de votre évènement et de votre soirée. Nos Deejays sont professionnels, sérieux et expérimentés pour animer votre cérémonie de mariage, votre anniversaire, votre soirée dansante ou soirée d'entreprise, votre karaoké, votre soirée rhétos ou encore étudiante, etc. Il saura alterner les différents styles musicaux en fonction de votre public et vous mettra l'ambiance à la hauteur de toutes vos attentes pour faire de cet évènement une réussite.



"Vous recherchez un DJ en Belgique à l'occasion d'un mariage, une fête d'anniversaire, une fête d'entreprise...Bref, vous organisez un événement spécial ? Faites de cet instant, un moment inoubliable en faisant confiance à des professionnels ! Notre équipe professionnelle est spécialisée dans l'animation, la sonorisation DJ, la mise en lumière en salle ou en plein air à Bruxelles mais aussi à Wavre, Genval, Genappe, Waterloo, Lasne, Perwez,... ou ailleurs en Belgique.Travaillons ensemble pour que votre projet soit une réussite !"
Adres: Rue Dolimont 2/2, 1301 Waver
Telefoonnummer: +32 2 654 11 82
Stad: Wavre
Route: Rue Dolimont 2/2
Postcode: 1301


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 20:00
Dinsdag: 10:00 - 20:00
Woensdag: 10:00 - 20:00
Donderdag: 10:00 - 20:00
Vrijdag: 10:00 - 20:00
Zaterdag: 10:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Your-quizz Your-quizz 3 km Que vous organisiez un Séminaire, une Conférence, une manifestation pour votre Club s...
Pierart sono & light Pierart sono & light 3 km Vertaald door Google Vriendelijkheid Origineel Convivialité
Spirit of Extasy Spirit of Extasy 4 km Spirit of Extasy propose 2 Rolls-Royce, une Corniche II Cabriolet Blanche et une Silv...
Technics Repair Technics Repair 5 km Zeer tevreden over de afhandeling en het resultaat van de reparatie. Mijn Technics 12...
Capturevenement Wavre Capturevenement Wavre 132 km Vertaald door Google Heel goed werk mooie foto's Origineel Très bon travail superb...
Recensies
Superorganisatie voor je avonden, we hadden ons Rheto-bal en de dj was briljant en de fotocabine echt perfect! Ik raad ten zeerste aan !
We willen je hartelijk bedanken voor je vlotte samenwerking tijdens ons jaarlijkse Gala. Uw aanwezigheid speelde een rol in het succes van dit evenement. De sfeer was vriendelijk en warm. Alles is perfect verlopen, dankzij jou. Nogmaals bedankt aan jullie beiden! En dat hopen we volgend jaar weer te doen! Het Gym Jette Danse-team
Goede service. Het hele team is top, aan het werk en erg zorgzaam. Lichtgevende letters van hoge kwaliteit, supergemakkelijk te gebruiken photobooth die een groot succes was, pyrotechnische apparatuur en rookmachine voor een gegarandeerd wow-effect voor de opening van het bal en Christophe, onze DJ zorgde voor de sfeer!
Een geweldig team! We hebben DJ Event ingeschakeld voor de DJ Set voor onze bruiloft, het was perfect. De discrete installatie, zeer goede geluidskwaliteit en een DJ Rakim bovenaan! Je kunt daarheen gaan met je ogen dicht :
Zeer goede organisatie, de contactpersoon per mail of telefoon is echt bereikbaar en er om al je vragen te beantwoorden! de organisatie ter plekke was perfect, het schema gerespecteerd, de verzoeken aan de dj waren elke keer succesvol, wat trouwens echt super leuk is!! Voor de photobooth ondanks een klein kwak bij de start, die binnen 30 minuten werd opgelost door hun teams! het was perfect! Ik raad DJ Events echt aan!
Geweldige ervaring met DJ Events Jonathan voor onze bruiloft: responsief, flexibel, competitief en erg vriendelijk. Wij adviseren!!
Professionele service, DJ met aandacht voor de verwachtingen van de klant en zeer efficiënt in het vullen van de dansvloer! Ideaal, raad ik aan.
Ik gebruikte DJ Events voor mijn 30e verjaardag en mijn ervaring was ongelooflijk! Ik wilde in eerste instantie gewoon een goed geluidssysteem voor de DJ die dag, maar ze hadden extra opties om een ​​photobooth tegen een redelijke prijs op te nemen. Ik koos voor zowel het geluidssysteem als de photobooth en het enige dat ik kan zeggen is dat zonder dj-evenementen mijn verjaardag niet zo gedenkwaardig zou zijn geweest als hij was. Nogmaals bedankt voor je professionaliteit gedurende het hele proces! Ik raad ten zeerste aan!
Voor onze personeelsdag blinde proef, karaoke, dansfeest schakelden we het team van DJ Events in. Het was perfect, vanaf het eerste contact per e-mail tot het einde van de avond! Nogmaals dankzij jou!
Een super professioneel en vriendelijk team, dat DJ's van hoge kwaliteit biedt! Naast de DJ-service zelf, zorgen ze voor alle nodige geluids- en lichtapparatuur en ondersteunen ze je van A tot Z bij het slagen van je evenement. Absoluut een aanrader :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid