facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dj Cars

Dj Cars

Info

Dj Cars


Dirk Jacobs
Turnhoutsebaan 111
B-2470 Retie



"DJ Cars specialiseert zich hoofdzakelijk in lichte vracht bestelwagens. Bent u op zoek naar een specifieke wagen? Het aanbod wordt regelmatig aangevuld, dus contacteer me gerust met vragen: 0499402399 of check de website voor het huidige aanbod van DJ CARS."
Adres: Turnhoutsebaan 111, 2470 Retie
Telefoonnummer: 0032499402399
Stad: Retie
Route: Turnhoutsebaan 111
Postcode: 2470



op zoek naar gerelateerd: Auto Turnhout tweedehands, Dubbel cabine te koop, Opel Vivaro Dubbel Cabine, Flipkens Mol, Turnhout auto, Aarts Ital Auto
Recensies
Tijdens ons bezoek aan Retie vielen wij toevallig voor deze man zijn deur in panne. Hij hielp ons meteen en op enkele minuten was het opgelost! Super kerel, top vakman!
Eerlijke en sympathieke man. Alles correct afgehandeld!
Auto van deze garage gekocht en werden prefect en geruststellend geholpen !! De gemaakte afspraken werden heel goed en in een rustig gesprek nagekomen,. We hebben het vertrouwen in deze kleine garage als super ervaren. We hopen dat we het rijplezier ook zo mogen ervaren. In iedergeval een hele goede en vertrouwde start! Familie Bours.
Recent een Skoda Fabia gekocht bij Dirk. Zeer tevreden over!
Alles keurig afgehandeld. Dirk kwam de papieren thuis brengen.
alles was prima in orde. afspraken werden nageleefd.
Goede service en mooie autos
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid