facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DIVIN by Sepi

DIVIN by Sepi

Info

Gastrobar - Aperobar
FOOD | BAR | SHOP
Wijn, champagne, kaviaar, fingerfood Iraans-geïnspireerde keuken

Geschiedenis

Om Divin de nodige uitstraling te bezorgen, wilde ik drie culturen met elkaar vermengen: de industriële sfeer van New York, het charmante aspect van Parijs en tot slot de kleurrijke beleving van Iran – om zo ook mijn eigen geschiedenis te verbeelden.

Ik koos voor een middelgroot pand waarin mijn gasten voldoende ruimte krijgen om te relaxen, maar waar ik net zo goed persoonlijk contact met hen kan leggen. Dat Divin uitgerust is met een wijnkoeling voor maar liefst 1.500 flessen maakt van het pand ook een ideale wijnbar. Bedoeling is dat hier kleine gerechtjes bij geserveerd worden. Daarnaast is Divin ook nog een shop waarin je wijnen, natuurlijke producten en delicatessen als kaviaar kunt aanschaffen. Hemels!



"Gastrobar van Sepideh Sedaghatnia op het Antwerpse Zuid. Een plaats voor wijnliefhebbers en fijnproevers."
Adres: Verschansingstraat 5, 2000 Antwerpen
Telefoonnummer: 032840740
Stad: Antwerp
Route: Verschansingstraat 5
Postcode: 2000



op zoek naar gerelateerd: divin by sepi reserveren, sepideh sedaghatnia, divin by sepi michelin, wijnbar antwerpen, divin by sepi tripadvisor, sepideh sedaghatnia biografie, divin by sepi gaultmillau, restaurant antwerpen
Recensies
Wat een ervaring! Een gezellige plek om te vertoeven, zeer bekwaam en behulpzaam zaalpersoneel. Het eten was overheerlijk en werd telkens knap gebracht. In volgorde kregen wij: Broodsticks met pompoendipsaus als amuse Labneh met rode biet en opgelegde ajuin en zelfgemaakt platbrood Falafel met een avocado?topping Geroosterde bloemkool met tahin en verse truffel! Een toastje met rauwe ham en olijfjes Skreifilet met paprika en sla, een knap sausje erbij en een krokantje Ibericohammetje met pastinaakpuree en champignons met wederom een heerlijk sausje. Misschien juist melden dat het vlees ietwat taai overkwam. Als dessert een interpretatie op een klassieke cheesecake, gebracht met vers fruit, pistachenootjes, een sorbet... Verrassend lekker! Even een kleine noot om mijn appreciatie te uiten naar de dame welke mij de wijnen voorstelde: Met meer dan 30 wijnen in huis vond ik het een ongeziene kennis als je uw klant zowel op smakenpallet, op druif of regio kan verderhelpen. Zéér indrukwekkend!
Wij kwamen met ons tweetjes een avondje gezellig dineren. Na een last minute boeking kregen we een plaatsje aan de toog met goed zicht op de keuken. We kozen voor het vijfgangenmenu met bob-wijnarragement en werden van begin tot eind in de watten gelegd. Sepi heeft een zeldzaam talent om haar gerechten in combinatie met de wijnen van haar keuze naar een mooi niveau te tillen. We genoten van haar verrassende wijnkeuze en enthousiaste uitleg en knoopten graag een praatje aan met de buren aan de toog. De bediening was beleefd, vriendelijk en professioneel. Een paar schoonheidsfoutjes oplossen kan het niveau nog optrekken. Bij die zalige olijfolie hoort echt wel kwalitatiever brood zoals bvb. desembrood. En bij het dessert een sprenkeltje honing aanbieden zou meer balans brengen in de overheersende zoutigheid. Om af te sluiten: we hadden een mooie avond waarbij we een echt vakantiegevoel kregen.
Super lekker gegeten, om duimen & vingers af te likken Eten: 5/5
Superlekker! Heel vriendelijke bediening met veel kennis van wijnen. Je wordt echt in de watten gelegd. Wij gingen voor de 5 gangen.... zeer lekker gegeten, personeel is heel toegankelijk. Maar de rekening gaf ons wat een zure nasmaak.... 49€ voor aangepaste wijnen dus maw 5kleine glaasjes is toch wat overdreven. Ze waren zeker van goede kwaliteit maar boor dat bedrag verwachte ik toch wat meer. Maar qua eten.... TOP!
Zeer verfeinde hedendaagse keuken met oosterse invloeden aangepaste wijnselectie was subliem bediening was top een aanraderEten: 5/5
Aangename sfeer en vriendelijke bediening. Via Social Deal 4-gangenmenu voor 4 personen gekocht 55€ pp ipv 79€pp. Bijkomend 3 keer oesters 3 en 1 keer kipsatés 2 als hapje genomen Meerkost 3x12€ en 1x10€. Drie keer kaas ipv het dessert genomen Meerkost 3x7€. Zo komt het totaal voor het eten op 287€ voor 4 personen. Prijs-kwaliteit OK. Jammer dat de drank de rekening onwaarschijnlijk de hoogte injaagt. De goedkoopste fles wijn is 35€. Maar het merendeel van de wijnen is duurder dan 70€. Ook per glas zit je makkelijk aan 12€. Wij namen 1 fles witte van 40€ en 1 fles rode van 60€. Eén fles "gefilterd" kraantjeswater kostte ons 20€, omdat ze voor water 5€ pp aanrekenen, terwijl er eigenlijk maar 1 persoon water heeft gedronken. 7€ /koffie. 19€/ glaasJE champagne. En zo kwam het totale diner op 581€ waarvan dus zo'n 300€ aan drank. De drankprijzen die gehanteerd worden zijn eerder die van een 3-sterrenrestaurant en dat terwijl de eigenares vorige maand nog 10 betaalbare rode wijnen tussen 7,99 en 14,99 euro proefde nvdr. HLN. Hopelijk geraken deze wijnen ook nog op de kaart.
Prachtige locatie, stijlvol ingericht, vriendelijk personeel en heerlijk eten. De subtiliteit binnen de gerechten kan nog wel iets meer aandacht krijgen. Smaaksensatie mag exclusiever.Aanbevolen gerechten
We zijn gaan eten met resto days en hebben een lekker menu voorgeschoteld gekregen. Er werd rekening gehouden met dingen dat ik niet mocht eten wat zeer attent was. De drank menu hadden we liever wel gehad want het glaasje champagne bleek toch 19 euro te zijn wat niet niets is. Buiten dat om heel goed gegeten en goede bediening!
Reservatie gemaakt voor 6 personen via Social Deal. We vonden alle 6 dat deze diner zijn geld niet waard was. Zure smaken overheersen sommige gerechten, naar onze mening te zuur. Ook de bloemkool in de sharing voorgerechten is absoluut niet lekker. Neen, het eten is geen topper, en al zeker niet voor dat geld. Wijnen zijn wel zeer lekker. We hadden dan ook nog de tegenslag dat we net naast de buitendeur zaten, op zo'n koude dagen als vandaag is dat niet echt ideaal te noemen.
Zeer lekker gegeten. Zeer geëngageerde en vriendelijke gastvrouw, grote selectie van zeer lekkere wijnen. Mooie en gezellige locatie in het hart van Antwerpen. Het was de eerste maar zeker niet de laatste maal, ik kom nog terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid