facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor DiverZe

DiverZe

Info

Audiovisual partner in Events – Concerts - Expo – Install



"Audiovisual Partner in Events - Concerts - Expo - Install"
Adres: Putsesteenweg 156, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 32495605836
Stad: Bonheiden
Route: Putsesteenweg 156
Postcode: 2820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pineapplezz Pineapplezz 3 km Aangenaam verrast... super mooi... De betere bloemenzaak... mensen die iets meer will...
Recensies
Wim Zwartsfirma Diver Ze zorgt al verschillend jaren voor een stand, op de woonbeurs in de Nekkerhallen te Mechelen. Wim is altijd van zijn woord en heel professioneel, doet enorm zijn best om een mooie stand af te leveren. Hij laat toe dat ik mag meehelpen bij de opbouw, wat de prijs een beetje drukt. Bij zijn offerte krijg je ook een heel getailleerde uitleg van de gebruikte producten + je krijgt de stand mooi uitgetekend, zodat je een beeld kan vormen hoe de stand er in werkelijkheid zal uitzien. Ik kan de firma DiverZe dus aan iedereen aanbevelen!
Al van in den beginne ben ik zeer fier en blij dat ik Wim en Diverze mag bijstaan en adviseren als verzekeraar. Top firma, levert altijd perfect werk ! Een échte aanrader voor al je audiovisueel werk.
Als Freelancer is het fijn samenwerken met Wim. Een vakman met een passie! Hij straalt het uit en draagt het over. Heel tof om mee in contact te staan!
Altijd HEEL fijn samenwerken! Denken mee, maken heel duidelijke afspraken en nadien ook altijd bereikbaar voor extra tips of hulp.
over passie voor het vak gesproken, Wim is een echte vakman die kennis en ervaring combineert met een stevige portie passie voor het vak.
Levert kwaliteitswerk aan een eerlijke prijs... heeft oog voor detail en zal niets uitleveren als hijzelf niet overtuigd is van het eindproduct of de kwaliteit.
Atijd al fijne samenwerking gehad en veel kennis van zaken! Echte aanrader
Meermaals samengewerkt met livestreams. Wim en zijn team vertrouwen we blindelings!
Heel correcte en professionele service. Bart.
Het team van DiverZe gaat altijd een stap verder, met een glimlach!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid