facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dive Technics

Dive Technics

Info

Dive Technics, groothandel sinds 1978, biedt de grootste collectie aan in duik- en watersport accessoires.

Geschiedenis

Dive Technics biedt de grootste collectie van duik- en watersportaccessoires beschikbaar in Europa. Ons assortiment bevat meer dan 4000 producten zoals: zwembadspeelgoed en accessoires, ATEX werklampen, duiklampen, duik messen, thermische onderpakken, onderwaterfotografie, duik cilinders, zuurstof kits, loden gewichten, speciale lijmen en nog veel meer.

Op de top van onze brede product portfolio, bieden wij op maat gemaakte diensten, zoals logo bedrukking, etikettering en verpakking van onze OEM-producten.

Met deze grote verscheidenheid aan producten is onze focus gericht op de wederverkoop markt (watersport en duik winkels, zwembad en spa winkels) en de professionele markt (professionele duik- en opleiding, brandbestrijding en opleiding, industrie).

Wij zijn een dynamisch en groeiend bedrijf gevestigd in Broechem. Door onze uitstekende logistieke ligging zijn in staat om snel en soepel te verzenden door heel Europa.

De kantoren en het magazijn (1500 m²) zijn allemaal gelegen in een gerestaureerd historisch gebouw dat fungeerde als een mechanische molenhuis.

Adres: Pater Domstraat 45a, 2520 Broechem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 3 475 04 21
Stad: Broechem
Route: Pater Domstraat 45a
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 13:00

Recensies
Gewoon niks speciaal
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid