facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diva

Diva
"Diva, petite « maison de beauté » de quartier, située dans le brabant wallon vous accueille dans un cadre chaleureux et cosy où raffinement et bien-être se côtoient.Soins personnalisés de qualité égale. Martine travaille seule et, au fil du temps, connaît bien ses clientses et leurs desideratas.Chaque soin est un hymne au bien-être, à la relaxation et à la beauté."
Adres: Rue du Bois 2 , Wauthier-Braine 1440, BE
Telefoonnummer: 02 366 33 99
Stad: Wauthier-Braine
Route: Rue du Bois 2
Postcode: 1440


Openingstijden

Maandag: 09:00-19:00
Dinsdag: 09:00-19:00
Woensdag: 09:00-19:00
Donderdag: 09:00-19:00
Vrijdag: 09:00-19:00
Zaterdag: 09:00-13:00


op zoek naar gerelateerd: diva betekenis, diva gedrag, diva definitie, diva wiki, diva antwerpen, diva synoniem, mannelijke diva, diva kleding
Recensies
Martine is van een vriendelijkheid en een zeldzame professionaliteit. Dankzij haar zijn mijn handen weer mooi geworden en bovendien ging ik weg met uitstekend advies om haar goede zorg te verlengen... Ik raad haar ten zeerste aan als je een moment van zachtheid en schoonheid wilt!
Een droomonthaal: op doorreis in de regio en op zoek naar een kleine ontspanning / welzijnspauze, ontving Martine ons bij haar thuis, in alle eenvoud, met alle mogelijke en denkbare attenties. Bedankt Martine dat je zo goed voor ons hebt gezorgd! Zowel mijn manicure/pedicure en nagellak als de massage van mijn man waren perfect!
Uitstekende ontdekking, warm welkom dat vriendelijkheid en professionaliteit combineert, 1u30 'puur geluk : Ik zal zonder twijfel met plezier terugkomen :
Zeer goed instituut. Ik word goed ontvangen door Martine die haar werk met hart en ziel doet. Ik kom er nu al een paar jaar en ben zeer tevreden over de behandelingen, zowel de gezichtsbehandelingen als de pedicures. Aanbevelen. Christiane Overputte
Warm welkom en super ontspannende gezichtsbehandeling... Alles in de zachtheid en professionaliteit van Martine's micromassages... U kunt ook rekenen op haar advies en aanbevelingen om het welzijn in haar salon voort te zetten... Wat een geluk en ik ik ga terug! Veel dank aan deze Diva
Uitstekende zorg gedaan door een persoon vol hart. De woonkamer is gezellig en het voelt alsof een vriend voor ons zorgt :- Ik raad het aan met mijn ogen dicht.
Warme en gezellige plek. Een aangenaam welkom. Kortom, voorwaarden voor een moment van ontspanning. Zonder te rekenen op netjes en goed werk!
Ik kom nu al een paar jaar bij dit instituut en ben zeer tevreden over de geleverde zorg. De setting is ontspannend, de behandelingen professioneel en de ontvangst zeer aangenaam. Een instituut om aan te bevelen!
Warm welkom heel erg tevreden. GeadviseerdServices: Pedicure
Zeer vriendelijk en stelt u in staat om een ​​goede tijd te hebben
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid