facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Discount SONCK

Discount SONCK

Info

Geschiedenis

Supermarkt in Herzele die u de beste kwaliteit aan de allerlaagste prijs biedt. Kijk & vergelijk, proef & geniet!



"Familiale lokale supermarkt met de charme van een gezellige buurtwinkel, die reeds 4 generaties bestaat en die houdt van een persoonlijke aanpak. Prijs-kwaliteit primeert. Concurrentieel zeer sterke prijzen: het loont de moeite om te vergelijken! Klantvriendelijkheid, service, hoge kwaliteitsproducten, versheid, prijsknallers en een aangename winkelervaring worden hoog in het vaandel gedragen."
Adres:
Telefoonnummer: 053608421
Stad: Herzele


Openingstijden

Maandag: 12:30 - 18:30
Dinsdag: 08:30 - 18:30
Woensdag: 08:30 - 18:30
Donderdag: 08:30 - 18:30
Vrijdag: 08:30 - 19:00
Zaterdag: 08:30 - 18:00
Zondag: 08:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: SONCK Herzele FOLDER, SONCK DISCOUNT, Sonck Herzele Openingsuren, Carrefour Herzele
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groenten & Fruitcentrale Gabriels - Van De Velde Groenten & Fruitcentrale Gabriels - Van De V... 2 km vind het een beetje van , trek u plan.. was zoeken voor mij.. raar gevoel overgehoude...
Slagerij Gabriëls Slagerij Gabriëls 2 km Vlotte bediening en lekkere producten.
Recensies
Ik ga daar naar de winkel als ik daar moet zijn als je geen voorverpakt vlees wil zoals in vele supermarkten dansen je daar goed,maar soms staat alles daar zo dicht zeker als de je laatste gaan neem om naar de kassa te gaan en er zijn personeelleden die daar werken zeer onvriendelijk zijn soms zelf de baas want af en toe eens goedendag zeggen kan er niet af ook al zeg ik dat altijd als ik hem tegen komt
Altijd verse vleeswaren én heel lekker. Vriendelijke bediening én personeel is steeds hulpzaam bij vragen. Ook fijn dat de winkel op zondagvoormiddag open is.
Zeer vriendelijk personeel. Verse producten en super beenhouwerij met lekkere gerechtjes. Ook de kaasschotels zijn een aanrader. Topkwaliteit!
Heel onaangenaam winkelen in deze zaak. Kassasysteem blijft vreemd en onpraktisch. Opgelet bij bereide gerechten in de traiteursafdeling. Je vraagt bijvoorbeeld vol-au-vent maar krijgt vooral champignons in plaats van vlees, en daarvoor betaal je toch een aanzienlijke som. Het gehakt daarentegen is wel smaakvol.
Eerste ervaring bij Sonck niet zo positief. Het geklets aan de charcuterie heeft een kwartier geduurd. Dus maar wachten. Aan de kassa niet de vraag of ik een zakje nodig had. Denk niet dat ik daar nog ga winkelen.
Familiale sfeer. Lekkere spaghettisaus , altijd super promoties, verse groenten en fruit. Gewoon een aanrader!
Leuke winkel heel goeie werkvolk
Zeer goed voor dagelijks inkopen, jammer dat wij er niet dichterbij wonen
Veel keuze, veel aanbiedingen. Smalle winkelgangpaden.
Altijd vriendelijk en behulpzaam. Leuke acties!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid