facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Discothèque Le Clocheton

Discothèque Le Clocheton
"Salle de réception, mariage, communion, réunion familiale, anniversaire, retour de deuil, ...."
Adres: Rue Le fourneau 4, 6592 Momignies
Telefoonnummer: +32 60 51 17 42
Stad: Momignies
Route: Rue Le fourneau 4
Postcode: 6592


Recensies
Zeer mooie plek, zeer mooie ontvangstruimte, goed gegeten, maar de service is niet in orde, het personeel is onaangenaam, haalt elk drankje op, zelfs als het nog niet klaar is. Als je een schoon drankje wilt, klaagt het personeel. De avond was nog niet voorbij, de helft van de kamer was opgeruimd en klaar om schoongemaakt te worden de bezem was eruit en gaf ons de indruk onszelf richting de uitgang te duwen. Jammer!!!
Ik kan niet zeggen, ik heb liever dat je je eigen ervaring maakt - Aan de andere kant betreur ik de tijd dat het een Dancing was, met een eigenaar die zeer respectvol was voor zijn buren.
Mooie kamer, efficiënt en zeer vriendelijk personeel. Ons hoofdgerecht en dessert waren zeer goed.
Zeer mooie feestzaal en uitstekende maaltijd. Uitnodiging voor een geslaagde verjaardag.
Oude danszaal zeer goed gerestaureerd tot een feestzaal en restaurant. Warm welkom, zeer goede keuken.
Zeer mooie plek, gerenoveerd met smaak, uitstekende gerechten en professionaliteit bovenaan! Enige probleem; parkeerplaats. Anders was alles geweldig! Ik raad ten zeerste aan !
Mooie ruimte, ruim en gastvrij! Ideaal voor een groep Sappige maaltijd en zeer vriendelijke en geduldige eigenaren! Ik raad aan !
Slecht ontvangen Ik moest vertrekken zonder mijn hoofdgerecht te zien, het wachten was zo lang. Jammer want er zit potentie in het frame...
Een zeer mooie plek en een zeer warm welkom.
Maaltijd bovenaan, nikkelwijn en goede sfeer, baas bovenaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid