facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dirk Verwimp & Co cvba

Info

Dirk Verwimp & Co staat in en rond Edegem bekend als vakman op vlak van sanitair, zonnepanelen, ventilatie en centrale verwarming.

Geschiedenis

Op gebied van centrale verwarming plaatsen wij condensatieketels en warmtepompen. Met de instal­latie van een con­den­sa­tie­ke­tel of warmte­pomp kiest u voor een duur­za­me op­los­sing én een be­spa­ring op uw ener­gie­fac­tuur.

U kan bij ons terecht voor de installatie en renovatie van uw badkamer. Interesse om op een milieuvriendelijke manier water te verwarmen? Dan geven wij u graag meer informatie over de plaatsing van een zonneboiler.

Het ontwerp, de installatie en het onderhoud van uw thermisch zonnesysteem behoort ook tot onze dienstverlening. Ook de ventilatie van uw huis nemen wij voor onze rekening.

Adres: Kontichstraat, 177, 2650 Edegem
Telefoonnummer: 03 455 10 90
Stad: Edegem
Route: Kontichstraat, 177
Postcode: 2650


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dirk verwimp zuinigerverwarmen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Timba Construct Timba Construct 1 km - Algemene herstelwerken - Afbraak werken - Ruwbouw werken - Stuc- en bezettingswerk ...
Recensies
Snelle, beleefde, vriendelijke interventie van ferm lekkende thermostatische douchekraan : correct bedrijf, die ondanks volgeboekt agenda toch een plaats vond om mij te helpen. Aangeraden, want ook heel proper werk!
Ervaren techniekers
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid