facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dipsss

Dipsss

Info

Dipsss is vandaag de dag een vaste en betrouwbare waarde op vlak van slaapadvies, innovatieve (zorg-)concepten, trendy en stijlvolle bedden.



"Al +31 jaar staat Dipsss garant voor kwalitatieve matrassen en slaapsystemen op maat. Niet alleen op maat van lengte en gewicht, ook van slaapgewoonten, fysieke noden en klachten. Wereldwijd volgen we alle ontwikkelingen en vernieuwingen op de voet. Op basis van een objectieve analyse geven we de juiste richtlijnen en adviezen bij de keuze van een optimaal bed of slaapsysteem. Onze klanten zijn bijzonder tevreden over deze integere, ervaren aanpak én over onze service van A tot Z."
Adres: Grote Baan 221, 3530 Houthalen-Helchteren
Telefoonnummer: 011 57 55 97
Stad: Houthalen
Route: Grote Baan 221
Postcode: 3530



op zoek naar gerelateerd: Slaapanalyse, Waterbed, Zorgbed
Recensies
Vanmorgen wakker geworden met een lek in ons waterbed en tegen de middag was dit reeds hersteld. Wat een supersnelle en goede service. Bedankt, Peter!
Super service gekregen van Peter zeer zeker een aanrader om daar je bed te kopen
the place to be voor slaapcomfort
Deskundige en persoonlijke uitleg. Zeer goede kwaliteit van materialen met scherpe prijzen. Mooie bedden en accessoires. Het systeem van winkelbezoek op afspraak is optioneel en sterk aan te raden. Ze nemen de nodige tijd voor de klant.
Deskundig advies. Er wordt voldoende tijd genomen om je het product volledig te leren kennen. Zeer bekwaam en professioneel personeel. Een echte aanrader voor mensen die advies op maat willen.
Professionele aanpak, gedettailleerde uitleg en zonder verkoopsdruk. Nu tweede bed gekocht bij dipsss, eerste was top klasse. Slaap goed gezond!
Vriendelijk ontvangst, heel duidelijke uitleg, mooie service! Aan te raden bedspecialisten!
Zeer goede service. Enthousiaste medewerkers. Snelle en zeer deskundige begeleiding.
Super goede uitleg, nemen de tijd om met jouw uit te zoeken wat bij jouw past. Goede service
Beste advies voor een goed bed , snelle levering en goede service , gewoon gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid