facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dior - Bruxelles

Dior - Bruxelles

Geschiedenis

“I create so that each and every woman is the most beautiful“. Christian Dior.



"Your DIOR boutique at Brussels selling Women's Ready-to-wear, Shoes and Leather Goods with Accessories"
Adres: Boulevard de Waterloo 61, 1000 Brussels Hoofdstedelijk Gewest
Telefoonnummer: +3225001818
Stad: Brussels
Route: Boulevard de Waterloo 61
Postcode: 1000


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:30
Dinsdag: 10:00 - 18:30
Woensdag: 10:00 - 18:30
Donderdag: 10:00 - 18:30
Vrijdag: 10:00 - 18:30
Zaterdag: 10:00 - 18:30
Zondag: 10:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Dior Antwerpen
Recensies
De mensen die daar werken zijn super onbeschoft. Zeker het meisje met rode lippenstift en haar in een dot. Ze heeft een attitude niet normaal en bekijkt je vies. Ook werkt er een lange kerel die overduidelijk coke verslaafd in de winkel staat. Je kan dit niet wegsteken. Jullie zijn verkopers, jullie zijn niet Christian Dior zelf :D dan maar naar Chanel gegaan, die wél vriendelijk zijn en niet onbeschoft als jullie. Je werkt voor 11 euro per uur. Get over yourselves.
Ze bekijken je van kop tot teen om slecht gezind te worden wanneer je zegt ik kom gewoon eens kijken. Je bent niet welkom als je niks koopt. Verkopers die er werken hebben erg slechte houding.
Mooie, schone en overzichtelijke winkel maar personeel is zeker niet vriendelijk. Kledingassortiment is klein. Zou Dior aanraden te investeren in extra training sociale vaardigheden voor het personeel en/of selectiever personeel aanwerven én zeker eens door hun personeelsbestand te gaan.
Zeer beperkte keuze en veel goederen niet op stock. De verkoper doet wel zijn best om andere dingen voor te stellen en is ook erg vriendelijk. In het verleden al meerdere minder aangename shop assistants gehad. Boetieken in Amsterdam en Parijs zijn echter meer de moeite.
Ik werd hier goed en vriendelijk ontvangen. maar je merkt wel dat ze een beetje opgejaagd zijn. Ik wist wat ik wou en had al de foto klaar dus was het snel inorden maar echt tijd om rond tekijken lijk je niet te hebben overal goede ervaringen supermooie collection.
Hele mooie winkel. Super service en zeer vriendelijk personeel. Ook makkelijk om via internet een afspraak te maken, dit werkt ook echt.
Dan moet ik naar Paris of Amsterdam voor mannen kolectie .. heel slecht ..
Na het lezen van de reviews had ik mij al voorbereid dat het misschien niet zo'n aangename shopervaring ging worden. Maar nee, wij werden zeer vriendelijk ontvangen. Wij werden geholpen door Yorick. Een zeer vriendelijke, servicegerichte, correcte jongeman. Een zeer aangename shopervaring zoals het zou moeten zijn. Dankzij Yorick verliep alles zeer vlot en goed.
Vertaald door Google Dit is de beste Dior-winkel waar ik ooit ben geweest. Vooral Nicolas die je de beste klantenservice zal geven. Origineel This is the best Dior store I’ve ever been to. Especially Nicolas who will give you the greatest customer service.
Vertaald door Google Fantastische ervaring, kwam op het laatste moment voor een klein cadeautje, de service was perfect. Speciale vermelding voor Charlenne die heel, heel goed werk levert. Origineel Superbe expérience, venu en dernière minute pour un petit cadeau le service était parfait. Mention particulière à Charlenne qui fait du très très bon travail.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Dior - Bruxelles.

Brussels modeontwerper

openingstijden, locatie, vervoer. Boulevard de Waterloo 61 brussels kledingwinkel kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Dior - Bruxelles adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Dior - Bruxelles. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Dior - Bruxelles delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
CHANEL Boutique in Brussels CHANEL Boutique in Brussels 15 meter Fantastisch geholpen door Valerie & Francois-David! Toppers zijn het! Mijn blauwe...
Chanel Bruxelles Chanel Bruxelles 22 meter Fantastisch geholpen door Valerie & Francois-David! Toppers zijn het! Mijn blauwe...
Ralph Lauren Ralph Lauren 83 meter Vriendelijke bediening. Ook tijdens de solden, zo hoort het!
Montblanc Montblanc 85 meter Bediening was super vriendelijk, ook al was het duidelijk dat alles behalve de inkt v...
Boggi Milano Boggi Milano 94 meter
Ritika Brussels Ritika Brussels 103 meter Chaussures / Sacs Baggages Accesoires
Zara Louise Zara Louise 117 meter
Calzedonia Calzedonia 130 meter
Timberland Timberland 144 meter Ik voelme goed
Aubade Paris Aubade Paris 147 meter Piepkleine winkel maar er ligt veel meer in de schuiven . Stap zeker eens binnen! De ...
Galeria Inno Galeria Inno 148 meter É um verdadeiro paraíso para os compradores! Com uma variedade impressionante de prod...
Longchamp Longchamp 149 meter
LXRandCo LXRandCo 151 meter
Prada Prada 160 meter Vandaag voor onze dochter Simran cadeautjes gehaald, waaronder een baby blue bag, zij...
Juttu Juttu 205 meter Vanmiddag bezocht ik de damesafdeling op de eerste verdieping van de winkel. Toen ik ...
Golden Goose Golden Goose 207 meter Nette winkel Glimlachend welkom en correct advies Welnu, voor € 500 per paar kan het ...
Sergio Rossi store Sergio Rossi store 211 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid