facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dinner with the Queen

Dinner with the Queen

Info

Met ‘Dinner With The Queen’ brengen we hulde aan de bloemetjes en de bijtjes, met name de koninginnebij.

Een bij-zondere ervaring om niet te missen!



"Een verhaal over bloemetjes en bijtjesWist je dat… Er zonder bijen ook geen paprika, frambozen of mosterd meer zou zijn? Elk van die gewassen zijn pas levensvatbaar na bestuiving door een bij, en ze zijn niet de enige: maar liefst driekwart van al onze groentegewassen zien pas het levenslicht na bestuiving. Alsof dat nog niet genoeg is, zijn deze bontgekleurde wezentjes de scheppers van het zogenaamde ‘nectar van de goden’: honing.​Met ‘Dinner With The Queen’ brengen we hulde aan de bloemetjes en de bijtjes, met name de koninginnebij.Daarvoor tovert “Beste Culinaire Bloemenchef Benelux” Lieven Lootens, zijn liefde voor bloemen om naar een zintuiglijk festijn waar unieke smaakpaletten met bloem- en honingtoetsen de boventoon voer"
Adres: Neerhoek 7, Oeselgem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0485 007 447
Stad: Oeselgem
Route: Neerhoek 7



op zoek naar gerelateerd: Dinner On The Lake, Dentergem, Bubble Dinner België, Diner
Recensies
Dinner with the queen was een TOP ervaring. De locatie, de gerechten en bijhorende wijnen, de uitleg en bediening, alles was zeer zeer goed. Alles staat in het teken van de bijen * We starten het diner met een rondleiding op het domein van Purfruit. De eigenaar verzorgt een rondleiding en vertelt je alles over de geschiedenis, werk methode enz.. * In het diner zit een proefsessie van bloemen, zeer verrassend en telkens met een uitleg over de plant, de smaak en de toepassingen * De maaltijden worden klaargemaakt door Lieven Lootens Aards Paradijs op de Openfire en Yakiniku BBQ's * Het biertje was van Brouwerij van Steenberge * De imker zorgt voor een mooie uitleg over zijn bijenkorven Voor iedere boeking wordt er zelfs een boom geplant. Dit is een prachtig initiatief waarbij het commerciële, educatieve en ecologische samengesmolten is tot een top ervaring.
Eten: 4/5
Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid