facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dinner On The Lake

Dinner On The Lake
"Dinner On The Lake is een drijvend ontspanningsoord waar je heerlijk tafelt in een uiterst unieke setting. Ons team staat klaar om jou en je gasten een vakantiegevoel op het water te bezorgen.In 2022 zetten we opnieuw koers naar enkele verborgen plekken in België."
Adres: Hageland 7, De Pinte, 9840 Zevergem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32472890923
Stad: Zevergem
Route: Hageland 7, De Pinte
Postcode: 9840



op zoek naar gerelateerd: Dinner On The Lake Oostende, Dinner On The Lake review, Dinner On The Lake Antwerpen, Dinner On The Lake menu, Dinner On The Lake Bornem, Dinner On The Lake prijs, Dinner on the Lake glamping, Dinner On The Lake Dilbeek
Recensies
Hele leuke avond gehad in een vanzelfsprekend leuke setting. Vriendelijk personeel met de nodige humor, je wordt leuk onthaald met verschillende cocktail mogelijkheden,... Tot zover alles dik in orde. Ook het eten was zeker geslaagd maar voor je betaalt duidelijk een serieuze meerprijs voor de setting maar jammer genoeg wordt dit niet doorgetrokken in het eten zelf. Nogmaals, het eten was zeker niet slecht maar voor deze prijs verwacht je toch iets meer culinair. Wat ik vooral jammer vond, was dat de bordjes enorm lekker oogden maar dan bleek je dit met je overbuur dient te sharen en dus letterlijk de 'kunstwerken' op je bord dient te delen. Er zijn mijn inziens andere gerechten die daar beter toe uitnodigen. Ook de toiletten zijn beperkt navenant het aantal gasten, zeker als je allen tesamen naar het toilet moet tijdens de regelmatige momenten dat je terug naar de kant gaat. Aanrader? Zeker en vast, al is het maar voor de setting maar hopelijk trekken ze de lijn in de toekomst volledig door!
Na wat verdeelde meningen te hebben gehoord/gelezen, met niet al te hoge verwachtingen naar Diner On The Lake vertrokken maar na de eerste hap wisten we dat we de ganse avond verwend zouden worden. De ontvangst was hartelijk met een lekker aperitiefje. Daarna volgde hapjes, 6 verfijnde gangen met kwaliteitsvolle producten zoals schorpioenvis, lekker wijntjes die rijkelijk werden bijgeschonken en koffie of thee. Dikke pluim voor het team van Ambrosia. We hebben ervan genoten!
OP EN TOP GENIETEN! Afgelopen zondag hebben wij genoten van een overnachting inclusief ontbijt in de prachtige natuur. Dichtbij het meer, heel rustgevend en een bar met wat lekkers om te drinken dichtbij. Zeker en vast een aanrader wanneer jij en je partner of vriendin er even tussenuit willen!
Diner van 150€ is minimaal, 50€ per gerecht is gewoon veel te duur, bij het hoofdgerecht 2 frieten.... Ophalen was in een loods met een spandoek wat niet vast ziat, vuile shuttle, dan naar een vlot en vervolgens op de boot. Wel een en mooie setting, voldoende wijn bijgevuld maar we zouden zeker nog iets lusten. Er is niet gevraagd of we nog iets bij wilden en na 1,5h konden we vertrelken naar de bar erboven en onze dranken nogmaals bijbetalen ondanks dat het eten voor 2,5h was. Kortom we hebben geen spijt maar zullen heel zeker niet terug gaan. Oh ja, ik lust geen vis en het was voor mij eigenlijk geen alternatief dat had ik blijkbaar van te voren moeten aangeven. Hoe weet ik niet want bij de inschrijving werd enkel gevraagd naar allergieën.
Een verrassingsmenu, fijnkeuken ambrosia, de verwachtingen zijn hooggespannen. Wat een teleurstelling! Na de eenvoudige voorgerechten weliswaar geserveerd met een lach en een zwans waarbij we de ingrediënten moesten raden, kwam de ene teleurstelling na de andere. Een 5-gangenmenu: - corn met ijsbergsla, toebehoren en dressing - uitgedroogde pizzetta - soep van langoustine en pompoen die door het warme weer vermoedelijk is beginnen gisten - risotto van champignons met een uitgebakken stuk witte vis +-100gr pp - een veredelde kip Dinner on the lake was naar onze beleving pure geldklopperij en dat geeft een hele wrange nasmaak.
DOTL Oostende. Toffe ontvangst met apero aan de containerbar. Plaatsgenomen op het vlot en daar waren de eerste hapjes al. Stuk voor stuk lekker. Rest vh menu was top. Voor iemand van ons gezelschap was er een aangepast menu met enkel vis, waaronder een heel smakelijke zeebaars in de oven gegaard. Leuke persoonlijke bediening en goede wijnen. Kortom, een zeer geslaagde beleving. Doen we zeker opnieuw!
Wat een ervaring! stond op mijn bucketlist en mag deze met een zeer voldaan gevoel afvinken! Eten zeer lekker, keuze uit vis en vlees en voor mijn vrouw was er zelfs iets vegetarisch voorzienheel vriendelijk personeel en respect voor de keuken! Niet gemakkelijk om met beperkte middelen zo’n lekker eten te prepareren! En dan die idyllische omgeving met die ongeloofelijk mooie zonsondergang Zeker een aanrader!!!
Alles dik in orde!
Dit weekend een uniek belevenis gehad in Kinrooi samen met Dinner on the lake. Gezellig met vrienden genieten op een drijvend vlot, culinair genieten in de natuur. De gerechten waren top, de bediening vriendelijk, het uitzicht fantastisch. Kortom een toppertje. Mijn eerste ervaring en we komen terug!
Super Ervaring Een dinner gepresenteerd en voorbereid door een super sympathieke kok die met passie kookt , en perfecte bediening in een romantische setting. Hoogwaardige gerechten en heerlijke bijpassende wijnen. Wat moet je nog meer hebben?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid