facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Diner 66

Diner 66

Info

Hamburger Restaurant Americain



"American Burger Restaurant"
Adres: Rue Grande 47 , Saint-Ghislain 7330, BE
Telefoonnummer: 065 67 83 87
Stad: Saint-Ghislain
Route: Rue Grande 47
Postcode: 7330


Openingstijden

Dinsdag: 12:00-15:00
Dinsdag: 18:00-22:00
Woensdag: 12:00-15:00
Woensdag: 18:00-22:00
Donderdag: 12:00-15:00
Donderdag: 18:00-22:00
Vrijdag: 12:00-15:00


op zoek naar gerelateerd: Donuts Saint-Ghislain, Cali'fornia Diner Quaregnon, Restaurant Dour
Recensies
Hartverwarmend welkom. Het decor uit de jaren 60 geeft ons echt het gevoel van een Amerikaans toevluchtsoord. Gevarieerd menu voor alle smaken. Originaliteit van de hamburgers en andere voorstellen die perfect passen bij het thema van het etablissement. We zijn begonnen met boksringen gepaneerde uien mijn man wachtte geen 1 minuut tot ik de foto nam om erop te springen hij vond het duidelijk lekker Toen de hamburger geen kruimel bleef, een waar genot. Een echt moment van plezier raad ik aan. Voor gezinnen met kinderen, ga daarheen, je zult mensen gelukkig maken!
Een beroemde zaterdagavond! Uitstekende ontdekking! Een heel goed adres dat je onderdompelt in de Amerikaanse keuken met USA saus. Een authentiek diner! Ze hebben niet beknibbeld op het decor. Het voelt echt als de Verenigde Staten. Een welverdiende 9/10: ontvangst, service en keuken!
Tweede keer dat we teruggaan. Ik had een cheeseburger met Angus. Jammer dat er niet meer de 3 vleesmixen in dezelfde burger zitten, dat was iets in oktober 2021.
Personeel: gastvrij, vriendelijk, beleefd Decoratie: in het zeer mooie originele thema, laat je reizen Eten: zeer goede kwaliteit eten van goede kwaliteit enige nadeel onverwarmd hamburgerbroodje Menu: diversifiëren naar het hamburgerthema Prijs: betaalbaar maar een beetje prijzig
Het is altijd een plezier om naar Dîner 66 te gaan! Wij genieten er elke keer weer van! De hamburgers zijn origineel, erg goed, erg consistent. Het personeel is vriendelijk, de setting is exotisch, de plaats is schoon. Geen klachten. We gaan eindeloos terug, maar wel met honger
Een setting en sfeer in Amerikaanse stijl! Eerste ervaring voor mij en ik ben heel blij. Het wachten kan lang duren, maar het is zo succesvol, vooral voor hun hamburgers, dat we ze vergeven. Om opnieuw te doen!
Geweldige plek in de Amerikaanse stijl. Zeer vergelijkbaar met het Californische diner van Dour, maar veel groter. Zeer vriendelijk personeel. Voor de hamburgers keuze uit 2 soorten vlees. Rundvlees of Black angus sorry voor de spelling. Vlees goed gekookt maar brood een beetje koud jammer. Anders over het algemeen erg goed.
Het was de eerste keer dat ik dit restaurant testte: zodra je deze plekken betreedt, reis je gegarandeerd door de tijd, terug naar de jaren 60 in een echt Amerikaans diner! Het eten is top, van voorgerecht tot nagerecht. Ik zou heel snel teruggaan naar dit restaurant om andere gerechten te proberen.
Aangename decoratie, hoewel een beetje te licht en koud. De tafels zijn echter goed gespreid. En dat is echt geweldig! Mijn hamburger was echt goed! Evenals de milkshake die ik als toetje had. Aan de andere kant namen we de tapas om te delen en dat was echt niet erg. Zeker bevroren dingen :/ Het personeel is vriendelijk als een beetje onhandig. En die bij de kassa was nogal onaangenaam en vertelde ons dat ze de rekening niet in 4 kon delen. Onzin!
Uitstekend. Schoon heerlijk attent en vriendelijk personeel, nieuw favoriet restaurant?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid