facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dilsini Bike repair

Dilsini Bike repair

Info

Dilsini Bike Repair is de hersteldienst voor uw racefietsen, MTB , hybrides, E- bikes, gewone -en kinderfietsen.

Adres: ring 18, 2200 Noorderwijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0489757517
Stad: Noorderwijk
Route: ring 18
Postcode: 2200


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 16:00
Woensdag: 10:00 - 16:00

Recensies
Je kan gerust wel stellen dat deze fietswinkel onder de betere fietshandelaar valt. Naast deskundig advies bij je aankoop van een fiets is de eigenaar ook beresterk in zijn herstellingen. Zijn kennis over fietsen en dan zowel over stadsfietsen, mtb, elektrische fietsen of racefietsen is zeer deskundig. Zijn ervaring zorgt ervoor dat hij snel weet wat er mis is met de fiets en hoe hij het kan herstellen en welke materialen er Nodig zijn. Zijn tarieven zijn zijn courant. De winkel is niet groot maar er zijn wel steeds enkel fietsen aanwezig zodat je toch kan testen. Je kan er cash betalen alsook met Payconiq. Zowel voor de winkel als een 15 m verders is er voldoende parking voorzien. Ik heb er een racefiets gekocht en daarbij ook een professionele afstelling gekregen. Wat maakt dat ik nu eigenlijk zeer goed op mijn fiets zit. Mijn schoenplaatsjes zijn ook mee afgesteld en het maakt tijdens het rijden een wereld van verschil. Het is een service die het verschil maakt.
De beste in de Kempen en omstreken Toppers in hun vak, zowel voor de gewone fietser, als toerist. Maar ook voor de proffesionele renners zijn ze van goudwaarde. De Dilsini mannen ademen "fietsen" en leven voor hun vak! Uw fiets is hun leven.
Zeer professioneel geholpen bij aankoop van mijn nieuwe elektrische fiets. Ook de service na verkoop krijgt een 10/10.
Super goede en heel snelle service. Een aanrader bij al uw bike‍ problemen.
Klantvriendelijk, service top, open in de avond. Steeds een koffietje bij het wachten. Familiezaak.
Heel goed best tevreden
Goede service, kleine maar toffe winkel!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid