facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Digithome

Digithome
"SPÉCIALISTE DE L'IMAGE ET DU SON EN PROVINCE DE LIÈGESitué à 10km de Liège en Belgique, DIGIThome est votre spécialiste dans le domaine de l’image et du son sous toutes ces formes, de la Hi-Fi haut de gamme jusqu’aux intégrations et ce depuis plus de 20 ans.Notre magasin dispose d’espace de démonstration Hi-Fi, home-cinéma, petit audio, domotique son, projecteurs, écrans et intégration audio.Nous prendrons le temps de comprendre vos besoins, vos envies afin de composer ensemble le système capable de nourrir vos émotions tout en tenant compte de votre budget.Notre service comprend également l’étude et la mise en œuvre de ce matériel à votre domicile afin que vous puissiez en exploiter tout le potentiel."
Adres: Champs de Tignée 26 boite 5, 4671 Barchon, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04/379 80 80
Stad: Barchon
Route: Champs de Tignée 26 boite 5
Postcode: 4671



op zoek naar gerelateerd: New Music Brussel
Recensies
Online gekocht in hun webshop met een mooie korting. Goede en persoonlijke communicatie. Snelle levering met een degelijk verzendingsbedrijf zonder extra kosten. Dergelijke zaken zorgen er voor dat je niet buitenlands hoeft te kopen. Absolute aanrader.
Goed advies. Vriendelijke bediening.
Perfect conform materiaal Keuze uit 24-uurs levering - de informatie dat de termijn begint te lopen als de winkel open is staat nergens vermeld. Het zou leuk zijn om het toe te voegen zodat de klant volledig geïnformeerd is. Maar dat is eigenlijk het enige nadeel!
De specialist bij uitstek. Een service ten top en luisteren naar de klant. Installatie met grote zorg en op tijd uitgevoerd. Om absoluut te adviseren.
Zeer professionele, onberispelijke service na verkoop. Een probleem met de DAC in een mum van tijd oplossen en oplossen. nogmaals een dikke merci.
Zeer tevreden met mijn aankoop bij Digithome Marantz SR 7015 De baas is erg aardig, en niet gierig met advies. In de auditoria is er echt mooie apparatuur oa McIntosh, BW, Sonus Faber, enz... Ik raad het ten zeerste aan!
Bedankt Fabien voor je advies, de Marantz PM7000N versterker is UITSTEKEND en bedankt voor je hulp bij de installatie thuis. uitstekende versterker voor deze prijs, hij is compleet nogmaals bedankt. Mijnheer Formaat.
We hebben onlangs Sonus Faber-speakers + een Marantz-versterker aangeschaft, we zijn uiterst tevreden met het resultaat, we hadden gevraagd om speakers die ons emoties konden opwekken en we zijn echt niet teleurgesteld! In combinatie met de Debut Carbon Evo-draaitafel en de Tube Box DS2 ProJect-voorversterker eerder ook gekocht bij DIGIThome, geeft dit een werkelijk uitstekend geluidsresultaat... en ook mooi om naar te kijken. We willen DIGIThome en meer in het bijzonder Fabian bedanken voor zijn waardevolle advies, zijn professionaliteit, het is altijd een plezier om met een gepassioneerd iemand om te gaan die er alles aan doet om zo goed mogelijk aan de verwachtingen van zijn klanten te voldoen. We zullen niet nalaten Digithome aan te bevelen aan iedereen die we kennen.
Meze 99 Classics-koptelefoon, Maple-Silver-2 limited edition en laatste exemplaar beschikbaar voor verkoop, helaas vanwege het stopzetten van deze stijlvolle versie besteld in Frankrijk. Snelle en zorgvuldige verzending; uitstekende uitrusting; serieus etablissement om van harte aan te bevelen!
Zeer goede informatie en een uitstekende service. Ze hebben een zeer groot assortiment van hoogwaardige en internationale merken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid