facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Digi studio Ellen

Digi studio Ellen

Info

Digitaliseren van dia - foto - foto negatief - slideshow - video VHS / SVHS / VHSC / BETAMAX /VIDEO 2000 / MINI DV - DVD op USB stick



"Zitten jouw herinneringen opgesloten in een doosje op zolder? Laat ze niet verloren gaan. Digitaliseren van videobanden, 16 MM, 8 MM, super 8, dia, foto negatief, dvd video: VHS SVHS VHSC VIDEO 2000 BETAMAX MINI DV HI8 V8 ​ Wij kunnen jouw beeldmateriaal van familiefeesten, reizen, babyfilmpjes, huwelijksreportage, herinneringen aan dierbaren, ... digitaliseren op een geheugenstick die je kan afspelen op pc of tv."
Adres: 2460 Tielen
Telefoonnummer: 0477765022
Stad: Tielen
Postcode: 2460


Recensies
Super gedaan we hebben genoten en zullen nog veel genieten van het te herbekijken. Kan Digi studio Ellen iedereen aanbevelen heel professioneel.
We hebben genoten van het resultaat van de snelle en goede service. De inhoud van onze videobanden staat nu op een USB permanent beschikbaar.
Wat zijn wij blij dat onze oude videofilmpjes gedigitaliseerd zijn! Ik was zo bang dat alles slechte kwaliteit geworden was, maar nee hoor, perfect! Al deze mooie herinneringen op USB stick, nu kunnen we altijd en overal kijken! Dikke merci!!!
Zeer goede kwaliteit van digitalisering. Mijn tapes hadden gewoon meer dan 30 jaar in de kast gelegen maar Digi Studio Elle heeft ervoor gezorgd dat ik ze mooi op mijn TV of computer kan bekijken. In een verrassend goede kwaliteit heb ik de video film teruggekregen op een USB stick.
Superleuk om nog eens de super8 filmpjes te kunnen zien van de tijd dat onze kinderen nog klein waren... Het streepje muziek maakt de "stomme" filmpjes nog vrolijker om nog eens te bezien. Bedankt Ellen
Schitterende service. Ellen denkt mee met de klant. Alle materialen waren klaar voor de afgesproken datum. Werken met digi studio Ellen is echt een aanrader.
Als u oude films opnieuw wilt bekijken op uw tv of pc een aanrader ga langs bij een super madam en die brengt alles in orde bij Digi studio Ellen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid