facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Digi-Motions

Info

Social Media marketing / Webdesign / SEO Copywriting / Adverteren in Google / E-mail Marketing / Adressenbestanden

Geschiedenis

Social Media marketing / Webdesign / SEO Copywriting / Adverteren in Google / Live Chat Services / E-mail Marketing / Adressenbestanden



"Digi-Motions is jouw full service digital marketing agency gelegen te Aalst. Als jouw persoonlijke online marketing partner begeleiden wij je naar een doeltreffende en succesvolle digitale marketing strategie.Voor elk onderdeel van online marketing schakelen wij de juiste expert in. Zo realiseren wij voor onze klanten de maximale kwaliteit en rendement. Wij zorgen er graag voor dat jouw onderneming onder de aandacht komt en blijft bij de juiste doelgroepen.Digi-Motions, online marketing architect voor kmo's met ambitie!"
Adres: Binnenstraat 300, 9300 Aalst
Telefoonnummer: +32 (0)478 600 453
Stad: Aalst
Route: Binnenstraat 300
Postcode: 9300



op zoek naar gerelateerd: Grafisch ontwerper Aalst
Recensies
Groep Thoen doet beroep op Digi-Motions om hun SEO en SEA te optimaliseren; zowel als voor onze betaalde social media campagnes via Facebook, Instagram, LinkedIn en zelfs Waze! De samenwerking met Digi-Motions verloopt steeds zeer vlot en is steeds kwalitatief maandelijks onderbouwd met interessante rapportering van de geboekte resultaten en behaalde doelstellingen. Digi-motions is zeker een aanrader om jouw bedrijf te ondersteunen in het creëren van een betere online awareness van jouw bedrijf of merk!
Uitzonderlijk professioneel geholpen door het team van Digi-Motions zelfs op afstand hebben ze verschillende problemen opgelost die bij ons al een tijdje aansleepte. Dank aan het team, sterk in jullie werk!
Met Digi-motions in contact gekomen, men wensen tot uiting zien komen, hele toffe mensen om mee samen te werken
Heel tevreden over de service en diensten van Digi-Motions. Ze doen wat je vraagt, adviseren op een eerlijke manier. Luisteren echt naar hun klanten. Denken proactief. Volgen op wat afgesproken wordt. Een ideale partner om je te ontdoen van al je marketing zorgen ;-. Een welgemeende dankjewel aan het hele Digi-Motions-team. We zijn met GRASROBOTS.be een tevreden klant sinds 2020.
Ontzettend snel verder geholpen door Jasper, professioneel, vlotte service en zeer vriendelijk! Zeker een aanrader!
Na een aangename samenwerking van inmiddels bijna vijf jaar waardeer ik vooral het vlotte contact en de professionaliteit die Bart en Kathleen aan de dag leggen. Ze zijn proactief en hebben oog voor detail, maar bovenal zijn het twee fijne, hardwerkende mensen die zich samen met hun team 200% inzetten voor hun klanten. Als je met Digi-Motions samenwerkt, mag je gerust zijn dat je online marketing in goede handen is.
We zijn super blij met de service die we krijgen via Bart en z'n team bij Digi Motions. Onze eerste kaap is alvast genomen met een mooi afgewerkt logo / huisstijl. Nu nog de ontwikkeling van onze website en onze social media kanalen. We zijn alvast benieuwd!
Bart en Kathleen van Digi-motions gaan steeds voor een persoonlijke en professionele aanpak. Na een grondig kennismakingsgesprek aarzelden we geen minuut om met hen in zee te gaan. Ondertussen werken we al jaren met veel plezier samen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid