facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dietplus Huy

Dietplus Huy

Info

DietPlus est le spécialiste du rééquilibrage alimentaire. Venez bénéficier de votre bilan nutritionnel offert et sans engagement ! Prenez rendez vous au 0497751966 !



"Une équipe de diététiciens, conseillers nutritionnistes et coach personnels qualifiés vous accompagnent afin de réussir votre perte de poids sainement et durablement.BILAN OFFERTLe premier rendez-vous est un bilan complet. Nous analysons votre mode de vie, vos besoins spécifiques, vos habitudes alimentaires, votre santé, vos motivations, afin d'adapter notre méthode à vos besoinsSUIVIS OFFERTSVous êtes suivi chaque semaine, jusqu'à atteindre votre objectif de perte de poids. Une fois réussi, nous vous suivons pendant la période de stabilisation, puis restons disponible durant la phase d'entretien.COMPLEMENTS ALIMENTAIRES NATURELSNos compléments alimentaires sont tous naturels, issus d'agriculture biologique et fabriqués en France."
Adres: 1 rue du Pont, 4500 Huy-Statte, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 320497751966
Stad: Huy-Statte
Route: 1 rue du Pont
Postcode: 4500


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00

Recensies
Coaching op maat om af te vallen. Uitstekend advies, ik ben blij dat ik elke zaterdag mijn ups en downs met mijn coach kan delen.
Bedankt coach dat je me hebt geholpen en me in staat hebt gesteld mijn doel te bereiken zonder frustratie. Ik praat over jou om mij heen! Tot binnenkort.
Dank aan mijn coach Valentin voor zijn goede raad en voor het feit dat ik zonder frustratie 15 kg kon afvallen. Altijd luisterend en goed advies als je van plan bent uit te glijden. Er is maar één deur die je moet oversteken om je doel te bereiken en Valentin zorgt voor je. Aarzel niet langer en ga ervoor.
Zeer warm welkom, de coach luistert naar klanten en is zeer professioneel. Ik raad deze plek aan als je wilt afvallen. Een zeer serieus vervolg!
Een grote dank aan mijn coach Valentin voor zijn steun!!! Ik ben heel blij met mijn gewichtsverlies... Frustratievrij herbalanceren van voeding en effectief advies. Ik raad ten zeerste aan
een voedselherbalancering aangepast aan elk waardoor ik mijn einddoel kon bereiken dankzij de permanente motivatie van mijn valentijnscoach, die me de momenten van twijfel liet overwinnen. Een dikke merci trainer
Geweldig centrum. Goede ontvangst, de adviseurs zijn efficiënt en vriendelijk. Ik verloor de extra kilo's na mijn zwangerschap. Ik raad ten zeerste aan !
Een warm welkom en steun! We staan ​​ver af van traditionele diëten die vaak tegenvallen en veel frustratie opwekken... Dit is inderdaad een gepersonaliseerde begeleiding! De producten zijn gezond en voor mij is het de enige ervaring waardoor ik gemotiveerd kon blijven en vooral op een duurzame manier kon afvallen! Nogmaals bedankt aan hen voor hun professionaliteit
Geweldige ontdekking, een luistercoach die er altijd is om je te motiveren in de + en de _ goede resultaten. Positieve resultaten voor mij. Bedankt Valentijn.
Eindelijk een manier om af te vallen die werkt! Dankzij de begeleiding en ondersteuning van Valentin ben ik mijn kilo's kwijtgeraakt en ben ik erin geslaagd mijn gewicht te behouden! Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid