facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierickx Automatisatie

Dierickx Automatisatie

Info

leveren en plaatsen van zonwering, outdoorliving, sectionaalpoorten, hekwerk, automatisaties, raamdecoratie, rolluiken

Geschiedenis

Dierickx Automatisatie is een KMO gelegen in het bedrijvenpark DOORNPARK in Beveren-Waas dat gespecialiseerd is in het leveren en plaatsen van sectionaalpoorten. Deze worden steeds op maat gemaakt en zijn verkrijgbaar in alle RALkleuren zonder meerprijs en zijn tevens verkrijgbaar in allerlei modellen. OOk voor zonwering, zowel binnen als buiten, bent u bij Dierickx Automatisatie aan het juiste adres. U vindt in het gamma terrasoverkoepelingen, verandasystemen, outdoorlivings, screens, vouwgordijnen, .... Deze worden ook steeds op maat gemaakt. Ook hierbij wordt vakkundig advies gegeven naar gelang de situatie en de behoeften van de klant. Om de woning te beveiligen biedt Dierickx Automatisatie ook hekwerk aan over klassiek tot modern, afhankelijk van de smaak en keuze van de klant. Zowel draaihekken en schuikhekken kunnen door Dierickx Automatisatie geautomatiseerd worden en uitgebreid worden met parlefonie of videofonie. Parkings afsluiten door middel van een slagboom behoort ook tot het werkgebied van Dierickx Automatisatie.

Vooraf wordt er steeds met de klant besproken wat de mogelijkheden zijn in zijn specifieke situatie en wordt er dan een volledig vrijblijvende offerte opgesteld. De installaties gebeurd door bekwame vakmensen die in loondienst zijn bij Dierickx Automatisatie.

Ook service na verkoop wordt op een vakkundige wijze geleverd.

De diverse producten zijn te bezichtigen in de showroom

Adres: Doornpark 67, 9120 Beveren (Oost-Vlaanderen)
Telefoonnummer: 03/7550655
Stad: Beveren
Route: Doornpark 67
Postcode: 9120


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierickx zonwering
Recensies
Heel vriendelijk .Goede uitleg Direct een offerte gekregen we hadden er een goed gevoel bij.
Compleet gebrek aan service, houdt zich niet aan afspraken. Weigert herstellingen indien niet geplaatst door eigen firma. Te mijden.
Meneer gaf royaal, vriendelijk en vrijblijvend een professionele uitleg
Op en top service en klantvriendelijk.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid