facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierick Dental Care

Dierick Dental Care

Info

Multidisciplinaire tandartsenpraktijk :
algemene-, prothetische- en kindertandheelkunde; orthodontie; endodontie; parodontologie; implantologie

Adres: Kapelsesteenweg 278, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: +32 3 541 02 94
Stad: Brasschaat
Route: Kapelsesteenweg 278
Postcode: 2930


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:30
Dinsdag: 09:00 - 17:30
Woensdag: 09:00 - 17:30
Donderdag: 09:00 - 17:30
Vrijdag: 09:00 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Dental Clinic Brasschaat ervaringen, Tandartsen Klina Brasschaat, Tandartsen Donk, Tandarts Merksem, Tandartspraktijk, Tandarts Brasschaat augustijnslei, Geconventioneerde tandarts Kapellen, Tandarts Hoevenen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tandarts Miriam Wellens Tandarts Miriam Wellens 3 km Eerst je tand groen maken en dan krijg je een kaartje in de bus om ze te laten bleach...
BDC Dental BDC Dental 5 km Tijdens eerste kerstdag een kies moeten laten trekken, vriendelijk, correct en zeer k...
Recensies
Heel duidelijke uitleg gekregen over de problemen en altijd al heel goed geholpen geweest, zowel mijn kinderen als mezelf. Algemeen een vriendelijk team en bekwame tandartsen. Laatste consult bij Dirk Neefs gehad, waarbij er aandacht is voor de problematiek die je hebt en waarbij je ook correct wordt begeleid in het ganse proces!
Heel vriendelijk en begripvol! Zeer goed geholpen. Deze mensen gaven mij een ander leven! Ik heb nu de mooiste glimlach die ik ooit heb gehad!
Na jarenlang sukkelen en zovele tandartspraktijken te consulteren, ben ik hier binnen heel korte tijd van mijn problemen verlost. Echt een aanrader !
Ongelooflijke service. Zit je in nood? Dan doen ze er alles aan om je zo snel mogelijk te helpen. Daarbuiten; heel bekwaam en vriendelijk. Allemaal specialisten onder één dak.
Zeer zeer tevreden! Chess is super top tandarts! Altijd super vriendelijke personeel
Snelle urgentie afspraak gekregen om mijn kroon te herplaatsen. Tandarts en assistente waren bijzonder professioneel. Zeer tevreden .
Zeer tevreden over hoe vriendelijk ze zijn. Mooie ligging en behandeling heel goed!
Vlad is een top tandarts! Iedereen is super vriendelijk en behulpzaam.
Na jaren problemen met tanden en prothese die niet opgelost raakten, toevallig via spoedbehandeling in deze praktijk terecht gekomen. Eindelijk gehoor gevonden en eindelijk geholpen. Ervaringen enkel positief... Deze praktijk werkt efficiënt, respectvol, zorgzaam en transparant. Steeds open communicatie en ongelooflijk attente opvolging vanuit zowel secretariaat als behandelende tandarts en assistente. Vooral en speciaal dikke merci aan Dirk Neefs en Nathalie, reactie van mijn dochter spreekt boekdelen: "Ik zie het gezicht van mijn mama terug.... " .
Op aanraden van een vriendin hier terecht gekomen en niets dan lof voor deze tandartspraktijk. Tandarts Dirk Neefs en zijn assistente hebben echt top werk verricht. Zo gelukkig dat ik ben wat ze met mijn glimlach hebben gedaan. Ik voel me als een herboren mens! En wat een ongelooflijk mooi pand deze tandartsenpraktijk. Leuk om hier te vertoeven. :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid