facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenspeciaalzaak GEJO

Dierenspeciaalzaak GEJO

Info

GEJO is dé dierenspeciaalzaak van het Hageland. Bij ons vind je echt alles, gaande van exotische vogels en unieke vissoorten tot ontelbare benodigdheden.



"‘Kwaliteit’ en ‘klantgerichtheid’, dat zijn onze sleutelwoorden. Vooraleer we een dier te koop aanbieden, wordt het door ons team grondig onderzocht: wat is de herkomst, hoe is de gezondheidstoestand, waar liggen de zwakke punten, …? Op die manier kunnen wij elke klant in vertrouwen een gezond dier aanbieden. Loopt er toch iets mis, dan stellen wij alles in het werk om de oorzaak op te sporen en u verder te helpen.Onze dierenvoeding en benodigdheden worden eveneens aan een strenge selectie onderworpen. Wij leveren enkel topproducten waarvan de kwaliteit gewaarborgd is en zoeken steeds naar nieuwigheden. Alles met het oog op een onberispelijke service aan de klant."
Adres:
Telefoonnummer: 016 63 50 55
Stad: Sint-Joris-Winge



op zoek naar gerelateerd: Dierenspeciaalzaak Aarschot, GEJO vissen, Dierenspeciaalzaak Leuven, Dsz GEJO Facebook, Dierenspeciaalzaak Sint-Truiden, Dierenspeciaalzaak Hasselt, Dierenwinkel Diest, Dierenwinkel in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YOGGIES-Belgium. Gezonde voeding voor hond en kat YOGGIES-Belgium. Gezonde voeding voor hond e... 119 km Super kwaliteitsvoeding met natuurlijke ingrediënten. Top service, je kan altijd bij...
Recensies
Gezondeten voor onze hond en katten van het merk Grandorf gekocht .Deze winkel is een officiële dealer van het merk Grandorf. Is in deze winkel even duur als op internet. Men is hier heel behulpzaam. Ze zetten de zakken met kattengrind voor mij in de auto.
Zeer goede dierenwinkel. Goede prijzen en een groot assortiment. Vooral op de aquariumafdeling.
Super zaak die ook zondag's open is, groot assortiment aan vissen en toebehoren voor zout water vissen en zoet water vissen garnaaltjes planten verlichting voeding enz enz ook voor u andere huisdieren vindt u wat u zoekt. Zeker de moeite om er eens langs te gaan als u er nooit geweest bent. U vindt GEJO in Tielt Winge aan het goude kruispunt ook toegang voor rolstoel gebruikers en u vindt er ook tal van andere winkels rondom. Ik ben er zeker fan van en ga er regelmatig naartoe. Veel plezie.
Vriendelijk personeel , enorme keuze , goed kwaliteit
Super . Zeer mooi assortiment en goede service.
Zeer behulpzaam, vriendelijk, goede service
De winkel heeft een heel ruim assortiment, Vooral het aanbod aan zoetwatervissen is indrukwekkend. Meestal niet te druk, open op zondag. Het is een winkel op het drukke Gouden Kruispunt, maar omdat het in een van de zijgebouwen is, is er meestal wel parking dichtbij de ingang.
Je vind hier alles voor je dier en ook heel veel verschillende spullen. Veel prachtige vissen zeer goed verzorgd knaagdieren ook super van vogels ken ik niet zo veel maar de reptielen, prachtige en mooie beesten welenswaar vind ik toch dat ze steeds minder en minder goed verzorgen.
Redelijk uitgebreid aanbod voor kleine huisdieren. Vissen zijn er in grote getalen aanwezig. Jammer genoeg ook zaken die ronduit gevaarlijk zijn vb voor hamsters hamsterbal, ijzeren loopwiel ...
De aquariums zijn niet al te proper met al die slaken
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid