facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenpension De Krieckaert

Dierenpension De Krieckaert

Info

Familiaal dierenpension waar de dieren zich ook op vakantie voelen.
Persoonlijke aandacht is hier het allerbelangrijkste . Elke dag worden in de voormiddag boswandelingen gemaakt en in de namiddag kunnen ze lekker uitrazen in de speelweide .

Geschiedenis

Het hondenhotel biedt plaats aan 40 honden. Ze beschikken elk over een binnen en een buitenren , waar ze de hele dag kunnen in vertoeven.
Tijdens de winter zijn de hokken verwarmd en in de zomer gekoeld.
Het hotel is geopend van maandag tm vrijdag van 9hr tot 10hr en van 16hr tot 18hr , op zaterdag van 9hr tot 12hr en op zondag van 9hr tot 10hr. Ganse jaar geopend ! Voor meer info zie webs.

Adres: Gellikerheide 40, 3620 Gellik, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 089 71 21 75
Stad: Gellik
Route: Gellikerheide 40
Postcode: 3620


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 10:00


op zoek naar gerelateerd: Hondenpension met vrije uitloop, Hondenpension Margraten, Hondenpension Opglabbeek, Hondenpension huiselijk, Hondenpension Landen, Beste hondenpension, Dierenhotel katten, Hondenpension probleemhonden
Recensies
Vriendelijke personeel,onse hond was goed verzorgt.Duidelijke communicatie.
Dank u voor de jaren goede zorgen van onze milo hij was altijd blij om bij jullie te zijn
Zorgen heel goed voor de honden kan ze met gerust hart daar laten en heel vriendelijke mensen
Goed gezorgd voor onze Sunny.. Hij heeft diabetis en elke dag zijn spuitjes gekregen zonder problemen. Ben zeer tevreden en zou nergens anders gaan.. Is een aanrader.
Zo lief en goede verzorging
Geweldige plek. De hond heeft hier ook echt vakantie. Wandelen in het bos. Op fb foto's terwijl je op vakantie bent, super
nog geen echte ervaring, alleen gaan kijken. Afwachten als onze honden daar zijn geweest
Goede verzorging
Onze hond was zeer tevreden
De familie die dit bedrijf runt, is het beste soort mensen. Ze zijn aardig voor u en uw huisdier, maar ook vriendelijk en meegaand. Ze hebben een prachtig erf, en ze lopen dagelijks met de dieren via de paden rond hun huis. Ze bieden een geweldige, betaalbare ervaring en we hebben er alle vertrouwen in als we onze hond Louis daar achterlaten. Sterk, sterk aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid