facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenosteopaat.be

Dierenosteopaat.be

Info

Dierenarts - Osteopaat - Acupuncturist Kris De Ceulaer
Pijnverlichting en mobiliteit verbeteren omdat ook uw huisdier recht heeft op een pijnvrij leven!



"Meer dan 10 jaar ervaring als Dierenarts-osteopaat"
Adres: Absveldstraat 31, 2880 Bornem
Telefoonnummer: 32477725479
Stad: Bornem
Route: Absveldstraat 31
Postcode: 2880



op zoek naar gerelateerd: Osteopaat honden West-Vlaanderen, Osteopaat hond Limburg, Kosten osteopaat hond, Acupunctuur honden België, Osteopaat hond hernia, Dierenosteopathie, Dierenosteopaat opleiding, Dierenosteopathie Malysse
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenartsenpraktijk Cuvelier Dierenartsenpraktijk Cuvelier 0 meter Vind het een goede dierenarts, hij heeft geduld en luistert naar wat ik te vertellen ...
Recensies
Aangename ervaring combi osteopathie en acupunctuur voor onze Oud-Duitse herder. Opvallend mooi te zien hoe relaxed onze hond tijdens de sessie en ook nadien was.
Ze levert fantastische werk mijn hondje is al veel beter Dank je.
Fijne ervaring. Kris weet wat ze doet en behandelt met kennis en respect. Onze katten ontspanden zich vrij goed en de sessie had een duidelijk effect.
Elk huisdier verdiend een regelmatige check up van Kris. Mijn hond had niet direct klachten maar werd wel een dagje ouder waardoor ik wou kijken of ik hem extra comfort kon bieden met osteopathie. En of dit kon... Heel blij dat ik in contact met Kris ben gekomen. Wij gaan nu op regelmatige basis terug want ik wil uiteraard alleen maar het beste voor mijn beestige vriend!
Heeft onze Franse bull geholpen die last had van een nek blokkade , hij is weer helemaal de oude ! Ontzettend tevreden over dus !
Zeer professionele en vriendelijke dierenarts. We gaan er al jaren en steeds staat ze klaar om mij en mijn hond te helpen. Na behandeling is mijn hond telkens veel soepeler en heeft ze minder pijn.
Zeer tevreden over deze osteopaat!
Fantastisch werk geleverd met die magische handen, zeer gedreven in alle behandelingen met mooie resultaten tot gevolg!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid