facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Orion

Dierenkliniek Orion

Info

Dierenkliniek Orion is een doorverwijskliniek die zich toelegt neurologie, orthopedie en interne geneeskunde voor honden en katten



"Dierenkliniek Orion is een dierenkliniek voor neurologie, orthopedie, medische beeldvorming en interne geneeskunde voor honden en katten. De kliniek beschikt over een MRI-scanner, CT-scanner en is steeds beschikbaar voor spoedgevallen."
Adres: Voortkapelseweg 102, 2200 Noorderwijk
Telefoonnummer: 014/261100
Stad: Noorderwijk
Route: Voortkapelseweg 102
Postcode: 2200


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:00
Dinsdag: 08:30 - 19:00
Woensdag: 08:30 - 19:00
Donderdag: 08:30 - 19:00
Vrijdag: 08:30 - 19:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts van wacht Herentals, MRI scan hond België kosten, Dierenkliniek Westerlo, Dierenkliniek neurologie, Dierenkliniek Gent, Voortkapelseweg 102 2200 herentals, Dierenkliniek Mol, Dierenkliniek Rotselaar
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Karin Van Huele Dierenarts Karin Van Huele 3 km Steeds goed geholpen, zeer vriendelijk en zacht voor de dieren.
Recensies
Wij zijn enorm blij met de goede zorgen bij Orion en hun topploeg. Gaande van de receptie tem de toportopeden! Luna heeft pech gehad met haar knie, 4 operaties later kan ze bijna alles terug. Ze was 5 maand oud toen ze haar eerste pootjes er binnen zette, nu is ze 1j10m en komen de laatste opvolgingen eraan.
Onze dierenarts besliste dat Vixa onze langharige teckel dringend een operatie nodig had. Omdat onze dierenarts dit niet dezelfde dag kon uitvoeren wegens gebrek aan assistent informeerde ze bij diverse dierenklinieken en konden we bij Orion nog dezelfde dag terecht. Ook hebben ze geen onnodige onderzoeken gedaan, die door onze dierenarts al werden uitgevoerd en naar hun doorgestuurd - de facturatie was heel correct en werd op voorhand besproken. We kregen grondige informatie wat de nazorg betreft en we merkten ook dat de communicatie tussen de medewerkers opperbest was door de gesprekken die we met de arts hadden. Uiteindelijk hopen we natuurlijk dat we hun niet meer nodig gaan hebben
Ons hondje Maylo was zonder voorafgaande aanleiding plots ingestort. Dierenarts van wacht dacht aan beroerte. Ook de dag erna bij onze eigen dierenarts konden ze geen duidelijke diagnose stellen. Na telefonisch contact konden we diezelfde avond nog terecht bij Orion. We zijn er zeer goed geholpen ondanks het late uur. Er werd een duidelijke en correcte diagnose gesteld. We kregen een doorverwijzing naar een cardioloog waar we de volgende ochtend al werden geholpen.
Onze lieve Abby vorige week maandag door Dr Bossens geopereerd aan een acute hernia met verlamming. Afgelopen donderdag hebben we haar weer mogen halen en ze hersteld zich langzaam maar dat is begrijpelijk ivm de ernst van haar situatie. Ik ben zeer tevreden over echt alles. De top begeleiding en uitleg die wij kregen. Abby was daar op haar plek. Nogmaals team Orion en Dr Bossens voor alles goede zorgen voor onze lieve Abby!
Onlangs jammer genoeg 2x moeten langskomen met ons katje omwille van metafysaire osteopathie aan beide poten. Beide bezoeken zeer vriendelijk ontvangen, een duidelijke uitleg gekregen, de operaties zijn goed verlopen en ons katje kan weer zonder pijn door het leven gaan. Zeer tevreden :-
Perfect. De dokter was heel vriendelijke en legde alles duidelijk uit. Whiskas was altijd met veel respect behandeld. Hij is heel moeilijk bij de dierenarts. De dokter en de assistente hebben naar mij geluisterd om hoe met Whiskas om te gaan. Heel proper en super professioneel. Zeker aan te raden.
Zeer tevreden over de orion kliniek . Dierenarts Kenny Bossens is top ! Ik raad deze neuroloog echt aan, een lieve zachte man voor ons hondje Bontjeen het baasje Een goede behandeling en opvolging medicatie Een keertje vervanging gehad bij dierenarts neuroloogHermans Michelle ook een super lieve vrouw Hetzelfde voor de nko arts Thijs Sanne, zo lief Ongelofelijk hoe ze met ons Bontje allemaal omgaan en met de baasjes . Zeker ook een dikke proficiat voor iedereen achter de balie, heel behulpzaam en vriendelijk . 10/10 jammer dat ik niet meer kan scoren Groetjes Van Hofstraeten Peggy
Wij komen van Nederland en hebben groot vertrouwen in dr. Bossens. Hij was in het verleden werkzaam in Nederland en wij zijn met hem mee verhuisd naar België. Zegt genoeg toch : algemeen is gehele praktijk zorgzaam en vriendelijk en nemen de tijd om je te woord te staan en bovenal goed te helpen.
Geweldig team!! We hebben de pech gehad dat ons hondje op een dik jaar tijd 2 operaties moest ondergaan. Tweemaal zijn deze uitgevoerd in Orion en we kunnen ons geen betere verzorging wensen.
Super Team ! Mochten met onze zieke teckel de dag zelf vrijdagavond nog langsgaan ondanks de drukte. Enorm dankbaar ! Speciale dank aan de H. Bossens voor deskundige uitleg! Absolute aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid