facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Hulsterheide

Dierenkliniek Hulsterheide

Info

Er wordt altijd op afspraak gewerkt. Buiten de uren is er steeds een van onze dierenartsen bereikbaar voor SPOEDgevallen (24/24, ook zon- en feestdagen).

Geschiedenis

Er wordt altijd op afspraak gewerkt. Buiten de uren is er steeds een van onze dierenartsen bereikbaar voor SPOEDgevallen (24/24, ook zon- en feestdagen).

Adres: Fabrieksstraat 3.2, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: 013/66.56.11
Stad: Tessenderlo
Route: Fabrieksstraat 3.2
Postcode: 3980


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:30
Dinsdag: 08:30 - 19:30
Woensdag: 08:30 - 19:30
Donderdag: 08:30 - 19:30
Vrijdag: 08:30 - 19:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Tijl Geerdens, Dierenkliniek Merelbeke, Dierenarts van wacht, Dierenarts app, Dierenkliniek Antwerpen, Dierenarts van wacht Laakdal, Dierenkliniek Mechelen, Spoed dierenarts Antwerpen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
EFIOW EFIOW 7 km Super organisatie mét kennis van zaken!
Recensies
Op zondag morgend onze poes binnen gebracht voor noodgeval omdat kittens dood op zaten, smiddags mocht de poes al naar huis 866 euro! Dinsdag terug naar andere kliniek De Aak omdat ze koorts bleef maken, daar zeide ze dat de bacteriën verspreid zijn door de baarmoeder weg te halen en ze nooit direct naar huis had mogen komen. week later onze poes nog steeds niet thuis en controle van dierenwelzijn!! Schandalig terwijl jullie alleen op geld uit zijn.
Topteam,zeer tevreden over ! Dr.Sara gaat goed om met mijn stoere Mechelse herder!
Eerste ervaring met de dierenkliniek en al meteen een goed gevoel aan overgehouden je voelt meteen dat deze mensen een hart voor dieren hebben ! Vlot geholpen zeer duidelijke uitleg gekregen over wat en hoe ermoest gebeuren met onze hond . Zeer vriendelijk personeel, dierenartsen en een kraaknette omgeving . Top !!!
We zijn met spoed bij jullie snachts terecht gekomen en uitstekend geholpen door sarah. Dankje!
Zeer goede dierenartsenpraktijk! Je wordt vriendelijk onthaald, zowel door de assistent als de dierenarts zelf. Er wordt geluisterd naar de problematiek, je huisdier wordt gerustgesteld en ze krijgt de beste zorgen. Deze praktijk heeft duidelijk een hart voor dieren en laat dit prachtig zien!
Zeer fijne en professionele dierenkliniek. Het feit dat ze een permanentiedienst hebben is een groot pluspunt. Ook zijn ze uitermate vriendelijk alsook behulpzaam en professioneel.
Superdikke merci aan dokter Leen Rutten om zo professioneel en zorgzaam om te gaan met mijn twee konijntjes vandaag
Redelijk duur tegenover andere dierenklinieken, veel studenten ipv echte artsen
Op ALLE vlakken 5 sterren waard !! Brownie dankt jullie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid