facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek Herckenrode

Dierenkliniek Herckenrode

Info

Dierenkliniek Herckenrode is een goed uitgeruste dierenkliniek in Kuringen (Hasselt) bestaande uit 9 dierenartsen en 7 assistenten.

Geschiedenis

Wij zorgen voor uw hond, kat, konijn, vogel of knaagdier van A tot en met Z: van vaccinatie en een goede basisgezondheid tot radiografisch of echografisch onderzoek, orthopedische operaties, bloedtransfusies, kankertherapie,... en zo veel meer.

Wij hebben tevens een groot assortiment onderhoudsvoeding en medische voeding tot uw beschikking.

Elk van onze dierenartsen legt zich naast de algemene diergeneeskunde toe op een bepaald vakgebied en schoolt zich hierin continu bij.



"Welkom bij AniCura Dierenkliniek Herckenrode, een zeer goed uitgeruste dierenkliniek in Kuringen Hasselt. Wij zorgen voor jouw hond, kat, konijn, vogel of knaagdier van A tot Z op afspraak."
Adres: Holrakkerstraat 15, 3511 Kuringen, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011/25.61.34
Stad: Kuringen
Route: Holrakkerstraat 15
Postcode: 3511


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 19:30
Dinsdag: 08:30 - 19:30
Woensdag: 08:30 - 19:30
Donderdag: 08:30 - 19:30
Vrijdag: 08:30 - 19:30
Zaterdag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Beste dierenkliniek België, Dierenkliniek Hasselt, AniCura Dierenkliniek Herckenrode, Dierenkliniek Genk, Dierenkliniek spoed, Dierenkliniek Limburg, De sloovere dierenarts, Sanimalia ervaringen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dierenarts Hanne Keupers Dierenarts Hanne Keupers 3 km Super goed! Mijn honden zijn daar op gemaak, en Hanne neemt de tijd om alles met je t...
Dierenartsencentrum Prinsenhof Dierenartsencentrum Prinsenhof 4 km Heel vriendelijk. Staan altijd voor je klaar!
Recensies
Wij gaan heel sporadisch naar de dierenarts omdat onze poezen gelukkig gespaard bleven van grote zorgen. Maar op de momenten dat het nodig was, werden we zeer correct, zorgvuldig en vriendelijk ontvangen en verder geholpen. Enkele jaren geleden gingen we met onze kater op consult na een tragisch ongeval. De kater laten inslapen was de enige optie. Op een zeer menselijke wijze werd ons gezin hierin begeleid. We kregen de kater nog één dag naar huis om afscheid te nemen, en we kregen de keuze op welke manier we hem mochten begraven of achterlaten bij hen. Dat was een zeer aangename en fijne ervaring hierop terugkijkend. Wij zouden AniCura aan iedereen kunnen aanbevelen. Een dierenkliniek met een groot mensenhart!
Wij hadden veel problemen met onze poes en zij had niet lang meer te leven. Zo zijn wij in de AniCura Dierenkliniet terecht gekomen. Na twee operaties en een herstelperiode is zij helemaal terug herstelt. Dit hebben wij te danken door het snelle handelen van dierenarts Els Delvaux zij was juist bij elke diagnose die zij stelde, is vriendelijk en zeer begaan met jouw huisdier. Echt een aanrader
Wij zijn door onze eigen Anicura dierenarts doorverwezen naar Anicura dierenkliniek Herckenrode, omdat ons katje een darmafsluiting had. het was erg gevaarlijk, hij hield niets meer binnen en werd steeds zieker. Bij Herckenrode is hij snel en kundig onderzocht en dezelfde avond nog geopereerd, zelfs na de reguliere sluitingstijd. We zijn zeer te spreken over de professionaliteit, de deskundigheid van de artsen en de chirurg en de lieve en begripvolle opvang door de assistenten. Ook het nazorgtraject is heel goed verlopen. Onze kleine kater is weer kerngezond. wij hebben het aan de goede ingreep en behandeling in Herckenrode te danken dat hij nog bij ons is.
Onze hond heeft aan beide knieën een tta operatie gehad na het afscheuren van zijn kruisbanden. Het team is ook zeer diervriendelijk en dier gericht. En houden rekening met de noden van de dier. We zijn beide keren snel en goed geholpen. Goede zorg, duidelijke uitleg van probleem, oplossing en kosten. Goede nazorg en opvolging.
Zeer directe maar correcte informatie gekregen ivm operatie en gewichtsbeheersing van onze hond Loeka. Operatie was nodig omdat haar kruisband was afgescheurd. Ook over de nabehandeling en opvolging zijn we zeer tevreden. We komen nog steeds 2 wekelijks langs om haar te wegen en krijgen dan nog altijd goede tips en dit geheel gratis.
Twee jaar en een half geleden kon ik op een zondagavond terecht met onze 11,5 jarige boxer Hindra die vreselijke epileptische aanvallen kreeg.. in samenspraak met de dierenartse toen Beslist haar te laten gaan. Ik heb geen enkel moment het gevoel gehad dat er geen empathie of medeleven was Of ik geen beslissingen mocht nemen.. neen hoor alles werd overlegd en besproken .. na al die tijd ook beslist vanaf nu met al onze honden De hartscreening daar te doen. Heel professioneel team! Top Inge en joris
Houden zich niet aan voorafgaande afspraken rond prijzen. In tegendeel het werd verdubbeld zonder verwittiging door bv een telefoontje. Ook worden onnoddige diensten aangeboden met de smoes dat dit dringend nodig is voor je huisdieren. Bv de tandjes zijn slecht door de voeding die jullie geven, vreemd want dit is de speciale voeding die jullie ons hebben aanbeveeld. Laat jullie niets wijsmaken en als je de prijs vraagt tel er dan maar het dubbele van is de boodschap. Sorry maar ons zie je daar nooit meer. Reaktie : 839 euro - 350 euro offerte -150 euro bijna gedwongen bloedonderzoek door mijn vrouw bang te maken aan de telefoon en niet ‘s morgens maar na de middag dat onze kat er wss inblijft door zijn leeftijd als ze geen bloedonderzoek doen = 339euro. Is dit 15% sorry maar dat verklaard misschien waarom ik zoveel moest betalen. UW REKENMACHINE IS STUK!!!
Hartelijk dank dat we met onze zieke teckel de dag erna mochten langskomen. Speciale dank aan Maarten voor zijn vakkundig onderzoek. Absolute aanrader !
Voor eerste keer te komen voelde ik me er goed bij ze waren lief en ook diervriendelijk ik merkte onze poes er op zen gemak was
Jonge groepspraktijk, gaan goed met mijn hondje om. Vlotte service en goede uitleg. Je kan er voor alles en altijd terecht!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid