facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek De Ark

Dierenkliniek De Ark

Geschiedenis

Enkel op afspraak van maandag tot vrijdag tussen 9.00 en 20.00. Altijd bereikbaar voor spoedgevallen.



"Consultatie enkel op afspraak. 24/24 en 7/7 bereikbaar voor spoedgevallen."
Adres: Probastraat 1, 2235 Westmeerbeek, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 016567008
Stad: Westmeerbeek
Route: Probastraat 1
Postcode: 2235



op zoek naar gerelateerd: AniCura De Ark
Recensies
Heel vriendelijk personeel, een heel betrokken veearts met veel kennis en een heel warm hart voor haar patient. Krijg een verstaanbare uitleg en ze nam haar tijd tijdens de behandeling . Voelde me welkom en raad deze praktijk aan iedereen aan die mensen zoeken die begaan zijn met het welzijn van hun huisdier .
Onze duitse herder van 7 j had steentjes in de longen, hadden ze nog nooit meegemaakt . Dr Joris De Swert en zijn team hebben de steentjes via een kijkoperatie verwijderd. Wij zijn heel tevreden over de dokter en zijn team, waren zeer vriendelijk en we werden goed op de hoogte gehouden hoe alles evolueerde. Dank u wel dokter De Swert en zijn team voor de goede zorgen voor Ona.
Nog nooit zo een goede dierenkliniek gehad! Wij gaan steeds bij een spoed geval naar de kliniek in Hulshout. Wat zijn ze daar zo vriendelijke! Ze proberen jou steeds eerst te helpen aan de telefoon, zodat een betalend consult misschien niet altijd nodig is. Maar ook als je wel moet komen, dan ben je meteen ingepland en geholpen. De interactie met de dieren doet je hart smelten als baasje. Het diertje wordt zo al iets of wat op zijn/haar gemak gesteld voor het vervelende dierenarts bezoek. Een spuitje bv zal vooraf gaan met eerst een hele lieve interactie met het dier. Ze zorgen voor een vertrouwensbasis tussen hen, het baasje en het dier. Chapeau doe zo verder!
Het eerste bezoek was dik oké! Er werd hartruis ontdekt, waardoor er al snel een nieuwe afspraak volgde bij de cardioloog. Alles verliep vlot, zeer vriendelijk etc., doch vond de cardiologe het blijkbaar dringender om foto's van een vorige patiënt te versturen naar haar Whatsapp-contacten, met heel veel hartjes erbij, dan om Fien mijn zeer angstige kat van haar tafel te halen. en verder de beelden te bekijken. Niet zo professioneel. Men mocht me ook wel even vertellen wat de kostprijs van de onderzoeken zouden zijn, nl. +- 400 euro. Ik kan me voorstellen dat niet iedereen dit op zijn rekening heeft staan in deze tijden. Ik betaalde het met alle plezier voor ons Fien, maar een 'waarschuwing' had wel even gemogen.
Omdat onze hond Gucci niet meer bij onze dierenarts in NL geholpen kon worden, zijn we doorverwezen naar dierenkliniek De Ark. Hartelijk welkom, goede uitleg over de ingreep en duidelijke uitleg na de ingreep door dierenarts Joris de Swert. Veel moderne aparatuur aanwezig om onderzoeken te doen, die ze elders niet hebben. Ook al is het bijna 1,5 uur rijden, wij zouden weer hier naar toe gaan. Ook krijg je duidelijke uitleg via mail plus de foto's.
Warme ontvangst, zowel voor mens als dier. Degelijke uitleg over en betrokkenheid bij alle onderzoeken. Zeker aan te raden.
Zeer snel geholpen toen 2 andere klinieken uit de regio mij wandelen gestuurd hadden. Jammer genoeg kwam de hulp te laat, maar er werd alles op alles gezet om dit te voorkomen. Iedereen is zo behulpzaam en je voelt je begrepen en geholpen. Wij gaan nergens anders meer naartoe!
Zeer tevreden!! Zij hebben het leven van ons hondje gered dit dankzij hun goede zorgen en kennis! Wij werden heel goed opgevangen en op de hoogte gebracht en konden bij hen terecht voor elke vraag. Wij raden zeker deze dierenkliniek aan!
- zeer vriendelijk onthaal - gescheiden wachtruimtes voor honden en katten - dekentjes om over kattenbox te leggen zodat de katten rustig worden tijdens het wachten - duidelijke uitleg ivm onderzoeken/ingreep - zowel mondelinge als gepersonaliseerde schriftelijke briefing ivm nazorg - expertise in verschillende specifieke domeinen waaronder tandheelkunde - dierenartsen met een enorm groot hart voor dieren, dat merk je zelfs aan hun nonverbale communicatie - de rit van 45 min meer dan waard ;-
Vriendelijk onthaal voor zowel onze hondjes als voor ons zelf. Goede informatie aangaande de BOAS ingreep bij onze Franse Bulldogs als nadien. Wij hebben onze lieverds met een gerust hart achtergelaten in de goede handen van het team.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Dierenkliniek De Ark met het openbaar vervoer


Westmeerbeek Station 320 meter
221
514
515
Westmeerbeek Station 320 meter
944
Westmeerbeek Station 330 meter
221
514
515
Westmeerbeek Station 330 meter
944

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid