facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenkliniek De Aak

Dierenkliniek De Aak

Geschiedenis

Dierenartsenpraktijk de Aak (ontstaan in 1999) huist sinds 2004 in het nieuwe complex aan de Koerselsesteenweg 208 te Koersel - Beringen.

Sinds 26 november 2010 heeft de praktijk de erkenning van kliniek gekregen.

Een team van 3 enthousiaste dierenartsen, Dr. Willem Coenen, Dr. Tom Frederix en Dr. Gerry Frans staat klaar om u met behulp van de meest moderne apparatuur bij te staan in de verzorging van uw lievelingsdier.

Adres: Koerselsesteenweg 208, 3582 Koersel, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011/43.26.01
Stad: Koersel
Route: Koerselsesteenweg 208
Postcode: 3582


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Dierenarts Paal, Dierenarts Heusden-Zolder, Dierenartsen Hasselt, Dierenarts Hasselt Kuringen, Dierenkliniek Herckenrode, AniCura Dierenkliniek, Dierenarts Lummen, Dierenarts van wacht Lummen
Recensies
Hoewel ze liefdevol met de dieren om gaan hebben wij al erg veel problemen gehad met hun. Voor onze hond ondergaan we nu een allergie behandeling, en dat gaat toch niet vlot. De ene dierenarts zegt dat we 4x bloed moeten trekken, maar als we dan voor de 2de keer naar daar gaan doen ze dat opeens niet meer dan 1 keer. Zo hebben we nog wel voorbeelden. Al heel vaak gehad dat er maar half advies wordt gegeven.
Wij zijn vandaag voor de eerste keer naar deze dieren kliniek geweest met onze hond. Omdat zij plots evenwicht stoornis kreeg. Wij zijn daar heel goed en vriendelijk en snel verder geholpen. Ook een heel goede en gerustellende uitleg gekregen.
het grote nadeel is dat de artsen elkaar telkens tegenspreken waardoor men niet weet wat er goed en niet goed is. Onze hond heeft omgevingsallergie. Arts zegt voeding aanpassen, andere arts zegt voeding helpt niks, en zo gaan we maar door. Jammer, en niet goedkoop voor niks.
Vriendelijke en bekwame artsen en assistenten! Zullen altijd proberen je zo goed mogelijk te helpen.
Heel vriendelijk, goed geholpen, heeft haar tijd genomen en veel nuttige informatie gegeven
Heel tevreden, zijn lief voor wie wij lief hebben.
Goed geholpen, zeer vriendelijke mensen. En diertjes worden top verzorgd
Super praktijk. Stonden me met raad en daad bij bij de kerstdagen omwille van mijn konijn fred. Kon ook heel snel terecht voor een echo. Een echte aanraden!
Konden snel terecht bij de dierenarts, zeer vriendelijk personeel. Correcte zorgen door de dierenarts.
Eerste keer geweest, goed geholpen, vriendelijk personeel, alleen wel langer moeten wachten, dan mijn voorziene afspraak
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid