facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Dierenhotel 't Hof Ter Mater

Dierenhotel 't Hof Ter Mater

Info

Dierenhotel in opbouw
Opening voorzien juni 2020
Boek tijdig het verblijf van uw huisdier.
Bel of mail voor meer informatie
Tot binnenkort,
Isabelle en Dominique



"DierenhotelVakantie voor kleine en grote huisdieren."
Adres: Geraardsbergenstraat 210, 9700 Oudenaarde
Telefoonnummer: +32477939321
Stad: Oudenaarde
Route: Geraardsbergenstraat 210
Postcode: 9700



op zoek naar gerelateerd: Hof Ter Mater Facebook, Hondenpension Brakel, Dierenpension over te nemen, Hondenopvang Kruisem
Recensies
Juist terug van reis. Ons dwergkonijn voor de tweede keer op logies geweest bij jullie. Telkenmale enoooooooooorm tevreden van de opvang en de verzorging. Het karakter van onze Victor wel buiten beschouwing gelaten. Hartelijk dank.
We hadden al veel goede reviews gezien en in tijden van corona hebben wij hun onze lieve happy hond toevertrouwd. Het is daar mooi, proper en ruim en ik lees hier dat het daar goed is. Maar...niet voor kleine honden uit "onze" ervaring. Ongeacht wij hun hadden ingelicht over het medische probleem van onze hond. We mochten gerust zijn maar bij ophaling bleek er toch iets niet in orde met de hond... Volgens de uitbaters was er niets gebeurd. Wij kregen allesbehalve een happy hond mee naar huis. Vooral 1tje met veel pijn. Die 3 weken nabij opgevolgd werd door de dierenarts. Gelukkig is alles wel goedgekomen.
Wij zijn super tevreden van de goede zorgen die hij daar kreeg. Hij werd zeer goed behandeld en had heel veel mogelijkheden. Ishe is daar 3 weken op hotel geweest in afwachting om hem definitief bij ons in huis te nemen. Hij kwam van een andere eigenaar en moest daar zo snel mogelijk buiten wegens verwaarlozing . Wij hebben figuurlijk een andere hond meegekregen na 3 weken, waarvoor héél véél dank. Top.
Mooie plaats voor de honden. Ze hebben plaats en kunnen veel lopen. Verzorgd en er word met liefde voor hen gezorgd.
Top vakantie voor honden en katten.
Deze mensen hebben mijn beestjes opgevangen in een noodsituatie en hebben dit fantastisch gedaan.
Am. Stafford blijkbaar niet welkom, jammer
Top vakantie voor huisdieren
Vertaald door Google Website is niet transparant. Ik kan niet echt zeggen of er gratis slots zijn of niet. Origineel Website is not transparent. Can't really tell if there's free slots or not.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid